در مورد مادربردهای MSI من یکی که دیگه دارم قانع میشم که بهترین خنک کننده ها و راه حلها رو برای اورکلاکینگ داره ارائه میده:
1- بایوسهای جدید با نام EFI که علاوه بر امکان استفاده از ماوس در بایوس میتونن باعث سریعتر بوت شدن سیستم و همچنین ایجاد یک محیط ساده تر برای کاربر بشن.
یکی از مشکلاتی که در مورد این بایوسها پیشبینی میشه اینه که فقط در Vista x64 SP1 میتونید از نرم افزارهایی مثل CPU-z و نرم افزار های نشان دهنده دما استفاده کنین اما در بقیه OS ها (بااینکه سیستم بدون هیچ مشکلی بوت میشه و میشه اونو اور کرد) نمیتونین از این نرم افزارها استفاده کنین!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2- خنک کننده های HydroGen و ECO:
اولی آبی و دومی به صورت air cooling هست!
هیدروژن:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ECO:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد ECO قبلا توضیح داده شده!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما در مورد هیدروژن >>>>>>>>>> فقط در Germany or EU قابل دسترس هستن (پس کلا بیخیال!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
3- برای اولین بار MSI میخواد از تکنولوژی XMP در مادربرد های Mainstream استفاده کنه!
ضمن اینکه در Bios در مورد قسمتهای مختلف توضیحات بیشتری داده میشه که برای اورکلاکرهای تازه کار خیلی مفید خواهد بود! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر من MSI همیشه در تولید مادربردهاش نوآوری داشته! اما حیف که مشهد قیمتاش یکم نجومیه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر
Bookmarks