لیست رم های سازگار رو با هر برد رو قبل از خرید مطالعه کنید . تا کمتر به مشکل بخورید . بعضی از مواقع باید دستی تنظیم کرد . این به این معنی نیست که برد نمیتونه ساپورت کنه از این باس .
لیست رم های سازگار رو با هر برد رو قبل از خرید مطالعه کنید . تا کمتر به مشکل بخورید . بعضی از مواقع باید دستی تنظیم کرد . این به این معنی نیست که برد نمیتونه ساپورت کنه از این باس .
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی سایت DFI هم چک کردم
خوشبختانه رم من جزو لیست هست
این هم از تصویرش
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا دوستان میدونند مشکل از کجاست؟
راستی همین دیروز بایوس رو آپدیت کردم ولی باز هم مشکل حل نشد
سلام.
یه سوال داشتم.کسی هست راهنماییم کنه؟!
من از 4GB رم یعنی 4 ماژول 1GB برای سیستمم استفاده میکنم.تا چند وقت پیش Bios مادربرد بدون هیچ مشکلی رم منو ساپورت میکرد یعنی 4096MB.ولی متاسفانه از وقتی Bios مادربردمو Update کردم 768MB از حافظه ام ناپدید شده و توی Startup فقط 3328MB رم میشناسه!!!
من Bios رو از روی سایت خود ASUS گرفتم و از نرم افزار معتبری که روی CD Driver مادربرم گذاشته شده بود برای Flash کردن استفاده کردم اونم بدون هیچ مشکلی ولی نمیدونم چرا اینطوری شد!!!
خودم یک بار دیگه Bios رو Flash کردم و چندبار هم Restart کردم و حتی جای رم هارو عوض کردم ولی بیشتر از 3328MB نمیشناسه!!!
حالا به نظر شما مشکل چیه؟
مادربرد من ASUS P5B-SE
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N0m@d برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
داخل ویندوز میبینید که 3000 خورده ای شناسایی شده یا اول که سیستم روشن میشه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بایوس شما ورژنش چنده ؟ اینی که الان با رمت مشکل داره ها نه قبلیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ؟
در جواب سوال اولتون باید بگم هردو...تا قبل از آپدیت در ابتدای بوت شدن سیستم عدد 4096MB رو ثبت میکرد و ویندوز XP 32-bit عدد 3GB...ولی بعداز آپدیت بایوس در Startup عدد 3328MB و همون ویندوز هم عدد 3.25GB رو ثبت میکنه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در جواب سوال دوم هم ورژن اولیه بایوس من 0302 بود و این ورژن 1001 با تاریخ 7/08...قبلی هیچ مشکلی نداشت ولی فعلی چرا!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N0m@d برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول باید بگم که ویندوز های 32 بیتی قابلیت شناسایی 3 گیگ رم بیشتر را ندارند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید ویندوز شما 64 بیت باشه تا از 3 گیگ رم بیشتر شناسایی کنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید وگر نه 16 گیگ رم بنداز بازم 3.25 گیگ شناخته میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و شما این ورژن از بایوس را بریز بوسیله ی برنامه ی ASUS Update که در دیسک همراه مادربرد موجود میباشد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
من نگفتم چرا ویندوزم 3GB میشناسه!!!...گفتم چطور بعد آپدیت بایوس تونست بیشتر بشناسه؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
...
این ورژنی هم که برام گذاشتید عین همونیه که خودم داشتم...ولی بهرحال تستش میکنم نتیجه رو میگم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks