مشخصات مادربرد رو بنویسید . یکبار clear cmos کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahmoodras برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشخصات مادربرد رو بنویسید . یکبار clear cmos کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahmoodras برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (05-09-14), Morteza.m1371 (05-09-14)
|
|
کاربر شهرسختافزار
الان رفتم تو Cmos و حالت on Hold رو برداشتم بعد رفتم در M-Flash و یک بار بکاپ گرفتم و یک بار همون بکاپ رو لود کردم در حافظه بایوس جالب اینکه ریستارت کردم هارد قبلی اومد بالابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا چیکار کنم؟هارد جدید رو پس بدم؟
ولی مشکل بایوس حل نشده فکر کنم چون صفحه خطا میاد و صفحش سریع میره.
مشخصات مادربرد:
MSI-790GX-G65
AMD platform
Socket:AM3
آخرین ویرایش توسط mahmoodras در تاریخ 05-09-14 انجام شده است
بایوس جدیدش رو بزنید . این ایراد هم به خاطر خطا در بایوس بوده که با یک بار ترمیم درست شده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahmoodras برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
بایوس جدید اینه:A7576AMS.440برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بایوس قدیمی:A7576AMS.110
توی usb ریختم جدید رو نمیشناسه فقط قدیمی رو میشناسه.چیکار کنم؟فایل A7576AMS.440 باید داخل پوشه خاصی باشه؟
الان که ویندوز بالا میاد بهتر نیست از تو ویندوز اپدیت کنم؟
فکر کنم فهمیدم، اینو تو سایت msi نوشته:
.Please use MSI LiveUpdate to update the BIOS from version 1xx to version 4xx, cause we must update BIOS code base
آخرین ویرایش توسط mahmoodras در تاریخ 05-09-14 انجام شده است
با live update انجام بده روش تو مقاله سایت هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahmoodras برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (05-09-14), mahmoodras (05-09-14), Morteza.m1371 (05-09-14)
کاربر شهرسختافزار
یه سوال دیگه وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم پیام میده Hard disk is bad please backup and...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظرتون عمر هارد دیسک رو به پایان هست و هارد دیسک تهیه شده رو پس ندم؟یا حالا حالا ها عمر میکنه واسم.
تاریخ تولیدش 2008
|
|
هارد فعلی بله مشکل داره و باید با هارد نوع جایگزین بشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahmoodras برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون هم موردی نداره . ممکنه ریفر بیش باشه . چه مدلی هست ؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks