سلام
می خواستم ببینم کدوم یک از cpu های amd این قابلیت رو دارن ؟
سلام
می خواستم ببینم کدوم یک از cpu های amd این قابلیت رو دارن ؟
nothing is as it seems
|
با سلام
سی پی یو هایی که در واقع یک یا دو هسته آنها به دلایل مختلف از طریق کارخانه غیر فعال شده . این سی پی یو ها در برخی مواقع ( به ندرت ) به دلیل معیوب بودن یک یا دو هسته غیر فعال میشن . در اکثر مواقع به دلیل بازار بهتر پردازند های دو یا سه هسته ای
فکر می کنم در اکثر مواقع سی پی یو هایی که حرف سوم revision آنها حرف c باشه قابلیت تبدیل رو دارن .
Comodo Internet Security
من الان خودم یه دونه phenom ii 965 دارم قابلیت تبدیل به 6 هسته ای رو داره ؟؟!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط key1lou برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nothing is as it seems
با سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohamad70 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیر . پردازنده شما یک چهار هسته ای واقعی از سری پردازند های deneb هست . در سری جدید از هسته thuban . پردازند های 6 هسته ای وجود دارند که دو هسته آنها غیر فعال شده به اسم رمز zosma.
مدل phenom ii x4 960t
به احتمال زیاد فعال میشن
موفق باشید
Comodo Internet Security
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط key1lou برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حرف c در ریورژن ربطی به آنلاک شدن هسته نداره بلکه به آنلاک شدن کش l3 در سریهای آتلون مربوط میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پردازنده های sempron 140 قابلیت آنلاک شدن به 2 هسته رو دارند
پردازنده های athlon ii x3 با ریورژن c قابلیت آنلاک شدن به phenom ii x3 یا x4 رو دارند
پردازنده های athlon ii x3 با ریورژن غیر از c قابلیت آنلاک شدن به athlon ii x4 رو دارند
پردازنده های phenom ii x2 میتونن به x3 یا x4 تبدیل بشن
البته این تبدیلها درصدشون زیاد نیست و حدودا 10-20 % از پردازنده های بازار این قابلیت رو دارند
خیر . فقط پردازنده های phenom ii x4 960T و 975T قابلیت آنلاک شدن به 6 هسته رو دارند که این پردازنده ها هم فقط به تولید کننده های oem فروخته میشه و در بازار نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohamad70 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mehrdad_ab (14-09-10), mohamad70 (14-09-10), ripek (14-09-10), ViViD (14-09-10)
به نظرم تولید 960 متوقف شده یا در حالات خاص تولید میشه..........
Going To Change New HardWare Soon
|
متوقف نشده عزیز ولی به شرکتهائی داده میشه که بصورت کامپیوتر بفروشنش نه خورده فروشیها ( مثلا dell برای نصب روی سیستمهای دسکتاپش )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربرد این کامپیوترها هم معمولا قابلیت آنلاک کردن پردازنده رو ندارند
mehrdad_ab (14-09-10), ViViD (14-09-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks