به به ... در وحله اول سلام و عرض ادب می کنم خدمت جناب آقای کریم خانی عزیز که بر سر ما منت گذاشتند و بر خلاف جمله ای که در امضاشون هست :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوباره از عرایضشون در انجمن های شهر سخت افزار بهره مند شدیم.پایان فعالیت در PcN
جناب کریم خانی به خاطر این بررسی از مجموعه که تشکر نکردید..... حقیقتا از مشکلات تحریم ها که بگذریم تا این مادربورد Sample اونم با Bios و حتی DVD حاوی درایورهای Beta !!! به دست ما رسید و پس از مکاتبه های فراوان با واحد MTC کمپانی MSI و Report باگ های فراوان تونستیم یه Bios درست و درمون برای اعمال تست ها جور کنیم کلی حرص و جوش خوردیم ...
در تعطیلات نوروز که اکثر دوستان در حال گذران اوقات خوش و دید و بازدیدهای مرسوم بودند این مجموعه به ویژه شخص بنده و آقای شهریار بارانی در حال تهیه این بررسی بودیم. اضافه کنم که این موارد وظیفه این مجموعه هست و افتخار هم می کنیم که به عنوان بهترین و بزرگترین وب سایت تخصصی سخت افزار فارسی زبان خدمتگذار ملت شریف و قدرشناس ایران هستیم .
در وحله اول که من تشکر می کنم که بازم بر سر ما منت گذاشتید و وقت گران بهاتون رو صرف کردید و این بررسی رو مطالعه کردید. هر گونه ایرادای اگر از نظر فنی می بینید خوشحال میشیم هر طور که صلاح می دونید مطرح کنید تا در اسرع وقت تصییح کنیم. بلاخره چون رویو تقریبا همزمان با NDA جهانی پابلیش شده به دلیل محدود بودن اطلاعات ارائه شده از وب سایت های کمپانی های سازنده چیپست و مادربورد ممکنه که اشتباهاتی هم به صورت غیر عمدی در این بررسی وجود داشته باشه.امروز فرصتی شد تا این بررسی رو چک کنم، جدای چند موردی/ایرادی که های لایت کردم
شخص بنده هم بارها صراحتا اعلام کردم که احتمالا اشتباه در رویوهای بنده وجود داره و ممنون می شم دوستان به این موارد اشاره کنند تا با تصحیح اون ها رویوها این وب سایت به سطح استانداردتری برسند.
شما بگذار پای کم سوادی شخص من جناب کریم خانی ... این مجموعه افتخار می کنه که کل این تشکیلات توسط افرادی اداره میشه که میانگین سنیشون کمتر از 21 سال هست !!!- تایپ اشتباه یک کلمه انگلیسی در طول بررسی در حالی که به کرات اشاره شده (شاید عدم توجه نویسنده رو نشون می ده)
استفاده از عبارت " عدم توجه نویسنده " حقیقتا کم لطفی هستش ....
خود شما هم کاملا اشراف دارید که در بررسی و مقایسه دو مادربورد با پلتفرمی تقریبا مشابه نتایج تست های کارایی بالاخص در تست های 3D Gaming به شدت به هم نزدیک هستند و اگر اتفاق خاصی پیش نیومده باشه اختلاف نتایج محسوس نبوده و قابل چشم پوشی هستند.- عدم توجیه تست های بازی و 3D Mark در بررسی یک مادربورد (شاید برای افزایش تعداد صفحات؟)
همانطور که در صفحه مربوط به تست های Gaming و 3DMARKرویویی که شما بهش اشاره کردید هم مشخص هست، اختلاف ها فوق العاده کم هستند و از نظر بنده کاربران این وب سایت آنقدر باسواد و حرفه ای هستند که حتی با یک نیم نگاه گذرا به نمودارها هم متوجه تمامی ماجرا شده اند.
شما که خودتون عرض کردید :
به نظرتون تحلیل نتایج این چنین واضح و مشخص در عمل نوعی گزافه گویی برای پر کردن صفحه و گرفتن وقت خواننده محسوب نمیشه ؟(شاید برای افزایش تعداد صفحات؟)
لازم به ذکره که این بخش از رویو که آخرین خط اون هم هست بعد از اینکه کل مطالب به صورت عمومی پابلیش میشه و بعد از اینکه تاپیک های مربوط به بررسی توسط نویسنده رویو در انجمن ایجاد میشه توسط پابلیشر سایت نوشته میشه که در مورد این رویو متاسفانه به هر دلیلی اشتباه نوشته شده .پی نوشت:
برای بحث ، گفتمان و رفع اشکال پیرامون Gigabyte GA-A75-D3H می توانید به تاپیک اختصاصی این محصول در انجمن های شهر سخت افزار مراجعه فرمایید .
این مورد در اولین فرصت تصحیح میشه . من از طرف مجموعه در این مورد از کل خوانندگان این رویو عذرخواهی می کنم . ممنون بابات تیزبینی شما ...
همچنین دوست عزیز ...موفق باشید..
================
خارج از گود :
آقا ما خیلی مشتاقیم شما رو یه بار از نزدیک ملاقات کنیم ... من به شخصه که خیلی کم سعادت بودم که تا حالا موقعیتی پیش نیومده که شما رو از نزدیک ملاقات کنم ... دوستان می گن مخصوصا موقعی که "کراوات" می زنید به شدت خوشتیپ می شید ... تهران که اومدید حتما قبلش یه خبری بدید حتما برای عرض ارادت خدمتتون برسیم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks