reza76622201 (18-01-09)
mother board های elite group بدترین مادربردهای چینی هستند که بسیار ضعیف و کارت گرافیک های آنها بسایر ضعیف و کریستال آنها زود از بین میرود
reza76622201 (18-01-09)
|
چرا دوست عزیز. الان دیگه بحث اینکه چینی یا نه منتفیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط scw برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر من خیلی برند اقتصادی و مقرون به صرفه ای هست .
برای گفتن من شعر هم به گل مانده == نمانده عمری و صدها سخن به دل مانده
فكر ميكنم سري BLACK اين شركت رو نديدي . شايد ندونيد يكي از بزرگترين شركت هاي توليد كننده برد oem هست . ممكنه براي اوركلاك مناسب نباشند ولي براي كارهاي عادي واقعا بي دردسرن .
D J V A H I D (17-01-09), MARINE (05-01-09), murizaki_2000 (05-01-09), ViViD (05-01-09)
منم با اميد جان موافقم ....... با كمترين هزينه مي تونيد از جديدترين تكنولوژيها بهره ببريد ..... البته به غير از اوركلاك !!!!! در ضمن اين معنيش اين نيست كه نميشه اورشون كرد ...... كمتر از بقيه برندها اور ميشن !!!!
یعنی ECS G31t-m مدل خوبیه؟
نصف مردم میگن خوبه و ارزونه(40 تومن)(
نصف دیگه میگن مادربورد 40 تومنی به درد نمیخوره و آشغاله !
من چیکار کنم؟
من جزو مردمهایی هستم که میگم بخر مادربردی مقرون به صرفه و اقتصادی ولی در حد دیگر برندها امکانات جانبی نداره مثل همون قدرت اورکلاک من از این برند خیلی سیستم بستم نسبت خرابی خیلی خیلی پایینی دارند
Going To Change New HardWare Soon
|
من قصد آورکلاک کردن ندارم.
با این حال چی؟ برام کافیه؟
امکانات جانبی منظورتون چیه؟
من مبتدی هستم واضح بگید! مثلا این چی نداره که یه مادربورد 60 تومنی مثل گیگا بایت داره؟
فیلم دیدن و اینترنت و دانلود آفلاین !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدل CPU هم 5200 اینتل میخام
به نظر من كاملا بردي مناسبي هست . الايت يكي از قديمي ترين بردسازان تايوان هست . البته ميتونيد برد G31 گيگابايت رو هم انتخاب كنيد . ولي تو سري VALUE بردها زياد با هم فرق ندارند . البته بايوس و امكانات OC گيگابايت كمي بهتر هست .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks