0.4 تا 1 ولت یک محدوده تقریبی هست که نسبت به Level های LLC ،بالاتر از ولتاژ تعیین شده در بایوس اعمال میشه. شما چند مرحله واسه LLC در بایوس مادربردتون تعیین شده؟

غیر ممکن هست که تفاوت ولتاژی در حالت فول لود در هنگام فعال یا غیر فعال بودن LLC برای VCore نداشته باشید. و اگر هم با برنامه های مانیتورینگ تو محیط سیستم عامل چک کردید که ولتاژ VCore تغییر نمیکنه. مشکل از برنامه هست که نتونسته به درستی تشخیص بده. اگر بخواهید 100% مطمئن بشید،میتونید در هنگام IDLE و لود سیستم، با اهمتر دیجیتال ،ولتاژ پایه یکی از چک های VRM رو نسبت به گراند(سیم مشکی پاور) بسنجید. این مقدار دقیقا ولتاژ دریافتی VCore هستش.
regular-medium-hight-ultra hight-extreme که به ترتیب 100%,75%-50%-25%-0% افزایش ولتاژ تو دفترچه برد براشون نوشته
نه تو فول لود و نه تو idle ولتاژی که ست کردم تو بایوس دقیق اعمال نمیشه(حدودا 0.03 پایین تره)، مشکل اینجاست که روی فول لود کاهش ولتاژ دارم، که جاشو با llc میخوام پر کنم
ابتدائا مادربوردم ولتاژ دراپ نداشت و تو فول لود(بایوس روی auto) افزایش ولتاژ داشتم
با cpu-z، hwmonitorو asus suite ولتاژ رو چک میکنم ولی 0.4 تا 1 ولتی که گفتی قابل مشاهده نیست و با llc = ultra hight افت ولتاژ رو فول لود کم تر، فقط درحد افزایش تقریبی 0.05 ولت نسبت به regular هست! آیا برد من ایراد داره؟