باشه من خودم review می گیرم و برات می زارم البته تو هفته ی اینده اما چیزی که توی تام هاردور گفته حکایت از این داره که e8500 قوی تر از q9300 q6600 هست
عضو VIP شهرسختافزار
باشه من خودم review می گیرم و برات می زارم البته تو هفته ی اینده اما چیزی که توی تام هاردور گفته حکایت از این داره که e8500 قوی تر از q9300 q6600 هست
New Season
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی اگر شما توجه کرده باشی به حرف بنده گفتم که هر دو CPU چه 2 هسته ای و چه 4 هسته ای از یک فرکانس کاری برخوردار باشند ولی در این بنچ E8500 تا 4.3 اور شده ولی Q6600 و 9300 فرکانسشون خیلی کمترهست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید Q6600 و Q9300 به ترتیب 700 و 800 مگا هرتز کمتر هست فرکانسشون ! این میتونه دلیلش باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تازه با این وجود میبینید که خیلی کم با هم فاصله دارن !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks