خوب مسلماً انتخاب یک 4 هسته ای بسیار از هر نظر ترجیح داده میشه به 2 هسته ای شک نداره
سلام
در سايت تامز هاردوير به غير از بازيها تقريبا در بيشتر بنچماركها پردازنده چهار هسته اى Phenom x4 9550 عملكرد بهترى نسبت به E7200 دارد - E7300 را در مقايسه ها نديدم - حتى در بعضى بنچها نزديك به دو برابر سريعتر ! البته همانطور كه اشاره كردم در گرافيك و فريم ريت نتايج Phenom جالب نيست .
حالا در صورت بهره گيرى از يك كارت گرافيك خوب و اينكه به هر حال GPU نقش مهمترى در گيم و برنامه هاى گرافيكى دارد و با در نظر گرفتن بازيها و برنامه هاى آينده
ببخشيد دو تا پست شد - ديسى شدم - زياد هم وارد نيستم به اين ارسالها ، شرمنده
ادامش ... كه قطعا سازگارى بيشترى با چهار هسته ايها خواهند داشت ، به نظر شما دوستان و اساتيد كداميك انتخاب بهتريست ؟
در ضمن در همين حد ميتونم هزينه كنم .
سپاس فراوان
چه كسى گفت زشت است اگر مردى بگريد
از سنگ سياه متنفرم
|
خوب مسلماً انتخاب یک 4 هسته ای بسیار از هر نظر ترجیح داده میشه به 2 هسته ای شک نداره
Going To Change New HardWare Soon
milad8 (02-05-09)
اگر بتونی 8400 بخری بنفعته 4 هسته بودن دلیل بر بهتر بودن نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
ممنون دوست من
معلومه هر چى قويتر ... بهتر و البته گرونتر
خب اگه ميتونستم يه core i7 ميگرفتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان عزيز ممنون ميشم در مورد اون دو تا پردازنده نظر بديد .
كداميك و چرا ؟
سپاس فراوان
از سنگ سياه متنفرم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mrbb_gamer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر منظور داشتن فرکانس بالاتر و برتری در تستهایی از جمله بازیهاست با بهینه شدن بازیها برای 4 هسته ای انتخاب 4 هسته ای فکر منطقی تری به نظر میاد به نظر این حقیر حتی اگر Q6600 اینتل هم بتونید بخرید بهتر از 2 هسته ای هست من روی AMD فعلاً تعصبی ندارم برادربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Going To Change New HardWare Soon
milad8 (02-05-09)
سلام
عرض ادب جناب ViViD ، با اين حساب در آينده Quad Core ها عملكرد بهترى خواهند داشت .
در مورد Q6600 هم كه پيشنهاد كرديد ، متاسفانه يا خوشبختانه تو سيستم جديدم بيشتر براى گرافيك هزينه كردم و ديگه براى Cpu بهتر از همون دوتا نميتونم بگيرم
لااقل همين فنوم از آتلون ها كه بهتره !
پس با در نظر گرفتن سخن شما Phenom x4 9550 نسبت به E7300 انتخاب بهتريه و احتمالا ضعف در frame rate قابل اغماض (آنهم از جانب سىپىيو)
ممنون از توجهتون
با سپاس فراوان
از سنگ سياه متنفرم
|
من هم Phenom رو پیشنهاد میکنم .
به نظر من مادر برد هم MSI K9A2 CF بردار که هم قیمتش مناسب هست هم چیپش 790 هست و اگر کارت گرافیکت رو ATi برداشتی در آینده بتونی Crossfire هم انجام بدی .
با اور کلاک این پردازنده تا فرکانس 2.6 گیگا هرتز میتونی کارایی به مراتب بالاتری نسبت به E7300 داشته باشی .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
milad8 (02-05-09)
سلام
ممنون از راهنمائى خوبتون جناب Extreme
قيمت اين مادربرد چقدره و با چه گارانتى ؟
ضمنا براى اين Cpu فركانس 2.6 GHZ آخرين حد OC هست ؟ با اين امكان كه ميشه از يه فن قوى براى Coolng مناسب بهره برد .
عرض ارادت و سپاس فراوان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از سنگ سياه متنفرم
خواهش میکنم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمت این مادر برد حدود 90 هزار تومان هست ولی نمیدونم MSI رو کدوم شرکت گارانتی میکنه .
نه بیشترین رکوردی که این سی پی یو داره 4.1 گیگا هرتز هست ولی من 2.6 رو گفتم چون میتونید با کولینگ استوک به این فرکانس دسترسی پیدا کنید چون ولتاژ زیادی نمی خواد با حدود 1.15 استیبل میشه .
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
milad8 (02-05-09)
سلام
عرض ادب
به اين Cpu اميدوار شدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
يه نگاه هم به اين مقايسه ها بندازيد :
http://www.tomshardware.co.uk/charts/desktop-cpu-charts-q3-2008/compare,838.html?prod%5B2189%5D=on&prod%5B2165%5D= on&prod%5B2276%5D=on
با سپاس فراوان
از سنگ سياه متنفرم
Extreme (02-05-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks