ممنون از شما دوست عزیز مهراد جان ...

به نظر من به زودی وارد تحول جدیدی در بازار پردازنده های دنیا و در ایران خواهیم بود که به نفع مشتری هست فقط ! چراکه معماری Core از معماری آتلون 64 بسیار قوی تر و جدید تر هست و در نتیجه خرید اون ها بسیار به صرفه تر هست ... در مقابل ای ام دی هم ساکت نخواهد نشست و طبق معمول کار ای ام دی میاد و قیمت ها را پایین تر میده با همین کیفیت و در نتیجه دوباره اینتل تکنولوژی جدید و ... ! در این چرخه مصرف کننده بسیار سود خواهد کرد !

اما یک سوال ! با این پایین آمدن قیمت ها آیا شرکت ها ضرر نمی کنند ؟

برای این سوال باید گفت چندین دلیل داره ! اول از همه اینکه مطمئن باشید از نظر قیمتی ساختی نمیگذارند براشون گرون در بیاد ! ( حالا به هر نحوی ! ) و دوم هم اینکه ساخت در کشور هایی که نیرو کاری ارزان هست و دستگاه ها هم که اتوماتیک هستند ! مثلا من حدس میزنم تا چند سال آینده دیگه پردازنده ای به طور انبوه در آمریکا تولید نشه ! و فقط نمونه ها اونجا ساخته شود و برای تولید انبوه به چین ، تایوان و مالزی برند و اونجا تولید بشه ...

اما مهراد جان در مورد اینکه شما میگید نمیشناسه من بعید میدونم ! یعنی مشکل از خود تنظیمات پردازنده و یا مادربورد و ... هست ! برنامه هیچ مشکلی مطمئن باش نداره چراکه برنامه طوری نوشته شده که میاد قسمتی از اطلاعات خود پردازنده ( حاصل ضریب ها و ... ) را بدست میاره و این طوری نیست که بهش مدل داده باشند از قبل ...

ممنون که این بحث را راه انداختی جای خیلی بحث داره ...

موفق باشید
شهریار