راجب آنلاک شدن پردازنده خب ای ام دی میگه ما تکنولوژی میفروشیم حالا اونی که میتونه آنلاک کنه نوش جونش اونیم که نمیتونه خب میتونه غیر آنلاکش رو بگیره
راجب سوکت هم این باعث میشه که وقتی من یه مادربورد خوب تهیه میکنم بتونم تو زمان پردازنده های جدید رو تهیه کنم و نیاز به هزینه برا برد نداشته باشم اما در اینتل شما میبینید بخوام پردازنده جدید بگیرم باید مادربورد هم بگیرم خب این برا من یا هر کسی هزینه بره
درثانی من می خوام یه پردازنده بگیرم همین الان از اینتل آدم میمونه چی بگیره بیاد سری جدید 1155 رو بگیره خب سوکت جدید داره میاد بیاد 1366 بگیره 1155 ها با اورکلاک ازون قویتر میشن بیاد 1156 بگیره خب این داره از رده خارج میشه این به نوعی هم بازی با مصرف کننده هست و هم بازی با تولید کننده مادربورد و این وسط اینتل فقط سود خوبی میبره پس در واقع اینتل اصلا به دیگران اهمیت نمیده مسلما خیلی از سوکت 1156 دیگه فروش نمیره بخاطر 1155 ضرر فروشنده ها و تولیدکننده های مادربورد رو کی میده این وسط؟
من یه سوال دارم ازتون و اونم اینه که 990 چقدر قویتر از 1100 هست اورکلاک رو بزاریم کنار چون اورکلاک خودش هزینه بره ما کاربر عادی رو در نظر میگیریم

Bookmarks