یعنی شما میخوای بگی اگر ما یک مادربرد 1156 و یک سی پی یو متوسط تهیه کنیم مثل I5 بعدا میتونیم از سی پی یو I7 استفاده کنیم . در اینجا 2 سوال برام پیش اومده ایا شما فکر میکنید بعد از یک سال استفاده از این مادربرد ایا به صرفه است که از یک I7 استفاده بشه که نه تنها محدود شده بلکه دیگه از رده خارج شده است، و تا اونوقت حتما اینتل دست به تفکری زده و یک چیز عجیب غریب خلق کرده که مثلا 1111 نام داره اما 1560 رو با یک اورکلاک ساده شکست میده مثل همین برد 1155 که با سندی بریج خودش و قیمت های پاین ترش نسبت به 1366 با یک اورکلاک ساده خودش غول های I7 رو از رده خارج میکنه.E8700 هم پروژه اون قبل از 1366 معرفی شده بود به صورت Es موجود بود اما چرا اینتل اومد و این پردازنده رو معرفی کرد دلیلش معلوم هست شما می گید که برای سوکت های مختلف تنوع وجود نداره اما تنوع زیادی دارد فردی که در ابتدا میاد و نمی تونه هزینه زیادی بکنه یک سی پی یو معمول می گیره و در اینده هنگامی که قصد اپدیت رو داره می تونه به راحتی سی پی یو خود رو به I7 حتی تغییر بده در مورد E8700 هم همین اتفاق افتاد افرادی که نیاز تنها به فرکانس و پهنای باند بالاتری داشتند رو در نظر گرفت و این پردازنده رو مطرح کرد
دوست ایا فکر نمیکنی ام ای دی برنامه کاری بهتری را ارائه داده است چرا چون ما متوجه هستیم سی پی یو که خریداریم میکنیم در کدام رنج عملکردی قرار گرفته است . از همه مهم تر اینه که با خریداری کردن یک برد AM3 خیالمون راحت است که تا سالها تغییر بردی نخواهیم داشت. و همچنین در ارتقا های سی پی یو برای مصرف کنندگان خیلی به صرفه تر است تا اینکه هر سال بخواهند کل سیستم سخت افزاری را مانند اینتل برای کمی سرعت بیشتر تعویض کنند.
باور کنید cpu های اینتل خیلی بی صرفه تر و پرهزینه تر هستند با اینکه تکنولوژی خوبی دارند اما در پیادسازی انها خیلی بی تجربگی شده است و اینطور به نظر می رسد که اینتل با خودشم هم رقابت دارد و نمی داند کدام سی پی بو و کدام برد و کدام قیمت بر انها درست است و همه چیز اشفته و در هم بر هم است. در صورتی که cpu های AMD درست است که ضعیف هستند اما بخاطر قیمت کمتر و نداشتن دگرگونی فراوان برای کابران بسیار مورد توجه تر هستند و من مطمئن هستم با وارد شدن cpu های جدید ای ام دی به نام بولدوزر و همچنین کاربر پسند بودن ان بسیاری از کاربران راه خود را از مسیر پر پیچو خم اینتل دور کنند و با هزینه کمتر و سی پی یو پایدار تر و قدرتمند به سوی ای ام دی کردن خود شتاب بیشتری به خرج دهند.
فکر نمی کنید به نظر شما اینتل با این هزینه های که میکنه خیلی سوتی بزرگی داده باشه. به نظر من اینتل خودش رو با این همه دگرگونی داره نابود میکنه.هزینه ای که برای توسعه و تحقیق می کنه چندین برابر ای ام دی هست در مورد 1155 اشتباه بود که رخ داد مانند داغ کردن سی پی یو ها در زمان ای ام دی با این تفاوت که ای ام دی سی پی یو ها رو جمع اوری نکرد و تنها نسل بعدی رو جایگزین کرد ولی اینتل تمامی برد های خود رو از بازار جمع اوری کرد
به اینجا نگاه کن متوجه میشیارمان جان کجا اینتل پردازنده 1200 دلاری ارئه کرده؟ شاید من خبر ندارم !!!
Bookmarks