The-Joker (23-09-12)
سلام دوستان من شنیدم داخل سی پی یو های سندی بریچ چیپ گرافیکی (پردازنده گرافیکی داریم آیا درسته)میشه توضیح بدید.؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
The-Joker (23-09-12)
|
سلام عزیز .
بله درسته ، تویه پلتفورم های سندی بریج داخل خوده سی پی یو یه gpu کارت گرافیک ( چیپ گرافیکی ) موجود هستش .
توضیح بیشتر هم اینه که دیگه شما نیازی به کارت گرافیک نداری و می تونی از همون گرافیک داخلی سی پی یو استفاده کنی اما گرافیکاش ضعیف هستند و به درد بازی اصلآ نمی خورن .
It's Better To Die On Your FEET Than To Live On Your KNEES
nima_hl (24-09-12), tntboy_001 (23-09-12)
وقتی که گرافیک واسه سیستم قرار میدیم gpu غیر فعال میشه یا جمع میشه؟؟؟
The-Joker (23-09-12)
دوست عزیز یه گزینه تو بایوس هستش که با ایتفاده از اون گزینه شما می تونید چیپ گرافیکی سی پی یوتون رو غیر فعال کنید و به طور معمولی از کارت گرافیکتون استفاده کنید ، ببخشید گزینش الان یادم نیستش اسمشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tntboy_001 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگرم مادربرد شما قابلیتشو داشته باشه شما می تونی تنظیمات مربوط Hybird Croosfire رو تنظیم کنید تا کارت گرافیکشما و گرافیک سی پی یو با هم دیگه کار کنند و فعال باشند جفتشون فقط باید جفت gpu ها مثلآ از amd باشند و با هم مچ بشن اگر نه هی سیستم در هنگام فریز میشه .
tntboy_001 (23-09-12)
ممنون مادربورد من Asrock H61 icafe هست و پردازنده هم Intel G840 هست گرافیک مادربوردم آنبورد هست حالا اگه یه کارت گرافیک روش بندازم(برند ATI) مشکلی پیش نمیاد و گرافیک مینم اتومات قطع میشه یا باید در تنظیمات درستش کنم؟
The-Joker (24-09-12)
سلام عزیز ، خیر مشکلی پیش نمیاد فقط وقتی شما کارت گرافیک انذاختی رو سیستمت ، کابل مانیتورو به جایه پورت گرافیک آنبرد به پورت کارت گرافیک وصل می کنی و در اکثر مادربردا خودشون اتوماتیک گرافیک آنبردو غیر فعال می کنن ، اگر یه وقت غیر فعال نشد داخل بایوس مادربرد یه گزینه داره که شما اون گزینه رو از رویه Onboard می ذاریش رویه PCI E و تمام ، بازم دوست عزیز نهایت شرمندگی رو دارم که اسمش یادم نیست ، مادربرد خودم گرافیک آنبرد داره ، صبح می رم تو بایوس ، نگاه می کنم و گزینه ی دقیقشو به شما می گم چیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tntboy_001 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mehrdad_ab (24-09-12), nima_hl (24-09-12), tntboy_001 (24-09-12)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks