منظور منم همین بود دیده!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ...آخه شما گفتی GTX280 حرارت کمی تولید میکنه...در تصحیح حرف شما گفتم بابا اینا رکورد حرارت رو ترکوندن شما چطور میگی حرارت کم تولید میکنه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *A L I* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من کی گفتم شما اینو گفتی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *A L I* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این جمله از درون خودم جوشید!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا چه عرض کنم...من جایی خونده بودم که انویدیا در سری GTX2XX تعداد ترانزیستور رو بالا برده ولی همچنان از تکنولوژی 65m استفاده کرده...همین باعث شده که اندازه Die بالا بره و درنتیجه تعداد کمتری پردازنده از یک ویفر بدست بیاد و همه اینا که گفتم باعث شده قیمت بالابره....ولی ATI در HD4800 فناوری ساخت رو 55nm قرار داده و به همین دلیل قیمت های HD4800 نسبت به GTX2XX پایین تره!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط red_waves برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks