ابتدا ایراد bsod رو پیدا کنید بعد به اون مورد هم میرسیم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
ابتدا ایراد bsod رو پیدا کنید بعد به اون مورد هم میرسیم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Morteza.m1371 (28-08-14), Rezasam1 (28-08-14)
|
|
کاربر شهرسختافزار
این تست چند دقیقه طول میکشه!!! من میترسم به سیستمم یا هاردم اسیب برسه!!!
این برنامه memtest کاری به هارد ندارد . فقط رم سیستم رو تست میکند . حدود 1 ساعت باید تست کنید . جلوی کلمه error نباید خطایی باشه . تعداد خطا رو میشمره . تعداد تست های موفق هم جلوی pass میزنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (28-08-14), Morteza.m1371 (28-08-14), Rezasam1 (28-08-14)
کاربر شهرسختافزار
رم من 4 گیگ هست هم 1 ساعت طول میکشه!!! ضمنا تو ویندوز سون هم این برنامه هست لطفا اسمشو بفرمایید!!!
برنامه رو بهتون پیشنهاد دادم . این برنامه بوتیبل هست . من با این برنامه کار میکنم .
http://windows.microsoft.com/en-us/w...-your-computer
Morteza.m1371 (28-08-14), Rezasam1 (28-08-14)
کاربر شهرسختافزار
لطفا در مورد لگ و تیک که قسمت بالا گفتم راهنمایی کنید!!!
windows memory diagnosticبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (30-08-14), Morteza.m1371 (28-08-14), Rezasam1 (28-08-14)
|
|
کاربر شهرسختافزار
لطفا در مورد لگ و تیک که قسمت بالا گفتم راهنمایی کنید!!!
کاربر شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول مشخصات کامل سیستم رو بنویسید و بگید که توی کدوم بازی لگ دارید.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Morteza.m1371 (30-08-14), Rezasam1 (29-08-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks