سلام من سیستمم تو ویندوز xp پک 3 مشکل بلو اسکرین دارم و سیستم بعد از بلو اسکرین ریستارت نمیشود و من باید با دکمه ریست کیس ریستارت کنم لطفا راهنمایی کنید ضمنا تب سلامتی هارد من سالم هست به نظر شما علتش چیه؟!
کاربر شهرسختافزار
سلام من سیستمم تو ویندوز xp پک 3 مشکل بلو اسکرین دارم و سیستم بعد از بلو اسکرین ریستارت نمیشود و من باید با دکمه ریست کیس ریستارت کنم لطفا راهنمایی کنید ضمنا تب سلامتی هارد من سالم هست به نظر شما علتش چیه؟!
|
|
کاربر شهرسختافزار
اینم شات بلو اسکرین سیستمم
http://www.uplooder.net/img/image/73...9/Image140.jpg
*MoJtAbA* (28-08-14), Morteza.m1371 (28-08-14), Rezasam1 (28-08-14)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
لطفا راهنمایی کنید!!!
رم سیستم رو با memtest تست کنید
Memtest86+ - Advanced Memory Diagnostic Tool
فقط توجه داشته باشید . یک فایل ایزو بعد از آنزیب بدست میارید که باید این ایزو رایت بشه و سیستم باهاش بوت بشه
*MoJtAbA* (28-08-14), mehrdad_ab (28-08-14), Morteza.m1371 (28-08-14), Rezasam1 (28-08-14)
|
|
کاربر شهرسختافزار
یعنی به نظر شما این بلو اسکرین به خاطر رم من هست!!!ضمنا رم من ژل پریستین 1333 4 گیگ هست با مادربرد p61ad3 گیگابایت!!!
تا بررسی نشه و تست رم بدون خطا انجام بشه . نمیشه نظر داد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این پروسه یک ایراد دیگه هم میتونه داشته باشه آلوده بودن به بدافزار که باید با avira rescue cd سیستم رو بصورت بوت اسکن کنید . ولی طبق تجربه ام تست رم توی الویت است .
*MoJtAbA* (28-08-14), Morteza.m1371 (28-08-14), Rezasam1 (28-08-14)
کاربر شهرسختافزار
به خاطر هارد یا کارت گرافیک نمیتونه باشه!!!چون من تو بیشتر بازی ها لگ و تیک دارم و افت فریم ایجاد میشه در صورتی که اون بازیها به سخت افزار قوی نیاز ندارند!!!
به دلیل نوع کد احتمالش خیلی کمه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Morteza.m1371 (28-08-14), Rezasam1 (28-08-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks