سلام من سیستمم تو ویندوز xp پک 3 مشکل بلو اسکرین دارم و سیستم بعد از بلو اسکرین ریستارت نمیشود و من باید با دکمه ریست کیس ریستارت کنم لطفا راهنمایی کنید ضمنا تب سلامتی هارد من سالم هست به نظر شما علتش چیه؟!
سلام من سیستمم تو ویندوز xp پک 3 مشکل بلو اسکرین دارم و سیستم بعد از بلو اسکرین ریستارت نمیشود و من باید با دکمه ریست کیس ریستارت کنم لطفا راهنمایی کنید ضمنا تب سلامتی هارد من سالم هست به نظر شما علتش چیه؟!
|
اینم شات بلو اسکرین سیستمم
http://www.uplooder.net/img/image/73...9/Image140.jpg
*MoJtAbA* (28-08-14), Morteza.m1371 (28-08-14), Rezasam1 (28-08-14)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفا راهنمایی کنید!!!
رم سیستم رو با memtest تست کنید
Memtest86+ - Advanced Memory Diagnostic Tool
فقط توجه داشته باشید . یک فایل ایزو بعد از آنزیب بدست میارید که باید این ایزو رایت بشه و سیستم باهاش بوت بشه
*MoJtAbA* (28-08-14), mehrdad_ab (28-08-14), Morteza.m1371 (28-08-14), Rezasam1 (28-08-14)
|
یعنی به نظر شما این بلو اسکرین به خاطر رم من هست!!!ضمنا رم من ژل پریستین 1333 4 گیگ هست با مادربرد p61ad3 گیگابایت!!!
تا بررسی نشه و تست رم بدون خطا انجام بشه . نمیشه نظر داد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این پروسه یک ایراد دیگه هم میتونه داشته باشه آلوده بودن به بدافزار که باید با avira rescue cd سیستم رو بصورت بوت اسکن کنید . ولی طبق تجربه ام تست رم توی الویت است .
*MoJtAbA* (28-08-14), Morteza.m1371 (28-08-14), Rezasam1 (28-08-14)
به خاطر هارد یا کارت گرافیک نمیتونه باشه!!!چون من تو بیشتر بازی ها لگ و تیک دارم و افت فریم ایجاد میشه در صورتی که اون بازیها به سخت افزار قوی نیاز ندارند!!!
به دلیل نوع کد احتمالش خیلی کمه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Morteza.m1371 (28-08-14), Rezasam1 (28-08-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks