rezaaghili (24-11-09), ViViD (23-11-09)
با سلام خدمت خدمت همه دوستان و استاید انجمن یک سوالی که برای من بوجود آمده دو کلمه قبل از مدل مادربورد های ِّDFI LANPARTY چه معنایی میده .
به عنوان مثال مدل هایی که در زیر دسته بندی شدند مخفف چه گروهی هستند و خصوصیت این سری ها در چه کاربردی هست - UT - LT -DK - JR - MI - BI , غیره .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سایت اطلاع رسانی و فروشگاه سخت افزار WWW.P30HARDWARE.NET
ارتباط با من 09370309268 - nasiban@yahoo.com - nasiban@gmail.com
rezaaghili (24-11-09), ViViD (23-11-09)
|
|
مدل ها از بالا به پایین کامل تر و خرفه ای تر هستن
مثلن UT مخفف Ultimate Tweake هست یا DK مخفف Dark
HWBOT SSA Member
یکی از اساتید توضیح کامل با مخلفات بده ببینیم چی به چیه کی به کیه؟
پیشا پیش ممنون می شم.
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
rezaaghili (24-11-09)
تا اونجایی که من بررسی کردم سری JR هم تماماً مادربوردهای Mini ATX هستند و در سایز های کوچک یا Compact تولید میشن .
ما بقی سری ها رو دیگه دوستان زحمت بکشن .
سایت اطلاع رسانی و فروشگاه سخت افزار WWW.P30HARDWARE.NET
ارتباط با من 09370309268 - nasiban@yahoo.com - nasiban@gmail.com
rezaaghili (24-11-09), Shahryar (23-11-09)
कभी हार
سلام ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
UT یا Ultimate Tweaking :
قوی ترین مدل از سری مادربرد های LANParty شرکت DFI هست که از کولینگ های قوی تر ، PWM بهتر ، قطعات مرغوب تر و در مجموع بهترین امکانات برای Power User ها و اورکلاکر ها فراهم میکنه و معمولاً هم گرون ترین مدل های LAN Party مدل های UT هستند .
LT یا Lethal Tweaking :
این سری هم تقریباً بایوس هایی شبیه UT دارند و معمولاً از کولینگ های ضعیف تری استفاد می کنند نسبت به UT و به دلیل کاهش امکاناتی کمی که نسبت به UT داره قیمتش هم پایین تر هست .
DK یا Dark :
این سری که مخصوص اورکلاکر هاست با قیمت مناسب امکانات قوی و مناسبی از جمله Genie BIOS ، ABS و ... را برای کاربران فراهم می کنه و معمولاً هم از امکانات زیادی و اضافه ای که برای اورکلاکر ها زیاد مناسب نیست در این سری صرفه نظر میشه .
تا اینجا از UT تا Dark هر چی پایین تر میایم قیمت ها پایین تر و قدرت هم تا حدودی کمتر میشه .
JR یا Junior :
این سری هم مدل های micro ATX هستند .
BI :
این سری هم ارزون ترین مدل های DFI را دارند که با پایین ترین قیمت در بازار Low End ها کار می کنند .
موفق باشید
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
AlleN (24-11-09), AMD>INTEL (24-11-09), Curtis (20-02-10), D J V A H I D (24-11-09), murizaki_2000 (24-11-09), nasiban (24-11-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks