در قسمت perfernes قسمت ستینگ میتونی کاری کنی که تنظیمات بالا بیاد بعد از بالا اومدن سیستم .قبلش پروفایلمیساری و save میکنی .
iCe m@n (20-09-15), M3RS4D 50062 (21-09-15), nima_hl (20-09-15)
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امید جان
من توی این برنامه فرکانس و ولتاژ رو تنظیم میکنم
توی CPU-Z هم نشون میده
ولی توی سیستم نشون نمیده که فرکانس بالا رفته
این طبیعی هست یا باید اونجا هم نشون بده؟
اینم عکس
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (28-09-15)
CPU-Z نشون بده کفایت میکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iCe m@n برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاملا طبیعی هست .
سلام امید جان خوبی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیز این گزینه SVM توی تنظیمات مادربورد برای چی هست؟
برای اوورکلاک کردن باید اینم Disable بشه؟
بعد این تنظیمات درسته دیگه برای اوورکلاک کردن باید همه Disable باشن دیگه درسته؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
سلام امید جان خوبی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیز این گزینه SVM توی تنظیمات مادربورد برای چی هست؟
برای اوورکلاک کردن باید اینم Disable بشه؟
بعد این تنظیمات درسته دیگه برای اوورکلاک کردن باید همه Disable باشن دیگه درسته؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Secure Virtual MachineSecure Virtual Machineبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iCe m@n برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این برای شبیه سازی هست . مثل قابلیت vt میمونه در پردازنده های amd
iCe m@n (10-10-15)
مرسیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جواب سوال دومم رو ندادی عزیز
گفتم این گزینه هم برای اوورکلاک باید Disable باشه ؟
و اینکه این گزینه های مادربورد من برای اوور کلاک CPU درسته همشون رو Disbale کردم
|
بله باید دیسیبل باشند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iCe m@n برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
iCe m@n (10-10-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks