اگر Bsod نگرفتید پس مشکلی نیست . البته دما رو زیر نظر داشته باشید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iCe m@n برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر Bsod نگرفتید پس مشکلی نیست . البته دما رو زیر نظر داشته باشید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iCe m@n برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
نه خداروشکر Bsod که نگرفتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میگم 2 بار هم با Wprime تست گرفتم مشکلی نبود
دما هم توی هر 2 بار بالاترین دما 39 درجه بود
خوبه دما؟
بله . عالیه و مشکلی نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iCe m@n برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
امید جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من طبق گفته نیماجان با اون نرم افزار اوور کردم و ولتاژ و فرکانس رو بردم بالا
تست ها رو هم گرفتم که همون طور که خدمتتون عرض کردم مشکلی نبود
بعد رفتم دیگه توی بایوس که اونجا به صورت دائم سیو کنم این تنظیمات رو که اصلا اون ولتاژی که توی برنامه بود توی بایوس نبود
منم نزدیک ترین ولتاژ یعنی
1.40500 رو از توی بایوس گذاشتم و فرکانس هم همون 4.4 تنظیم کردم
ولی نمیدونم چرا اصلا با اون نرم افزار کلا فرق داشت
ولتاژ خیلی کمتر شد
از طرفی توی تست هم همون اول Bsod داد متاسفانه
در کل این برنامه کلا با بایوس خیلی فرق داره (نمیدونم چرا اینجوری هست)
به نظرم با همون نرم افزار کار کن . این برنامه ولتاژها را دقیق تر اعمال میکنه . ممکنه مادربردت ولتاژ رو کم میکنه vdrop. به خاطر همین مشکل میخوری .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iCe m@n برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
iCe m@n (20-09-15)
کاربر شهرسختافزار
خب بدیه این نرم افزار اینه که دائم سیو نمیشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی با هر بار ریست کردن یا خاموش روشن کردن هی باید دستی برنامه رو باز کرد
تغییرات رو اعمال کرد
اگه راهی داشت که دائم سیو کنه مثل بایوس عالی میشد
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks