منظورتون ترمال تیک Frio هست ؟
با این پروفایل 4.9 بوت میشه .
ضریب تو بایوس 24.5
ولتاژ
1.476
iCe m@n (19-09-15)
|
بله همین مدل هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با چه نرم افزاری تست پایداری بگیرم؟
فقط ضریب و ولتاژ رو ببرم بالا؟
بعد یه سوال دیگه این درسته میگن این مادربورد من قفل ولتاژ داره؟
اگه قفل داره تا چه ولتاژی میشه برد بالا؟
ولتاژ حساب و کتاب داره . همینطوری نمیشه ولتاژ داد . با مادربرد شما کار نکردم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iCe m@n برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله فقط ضریب و ولتاژ
با wprime میتونید .
iCe m@n (19-09-15)
درستهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من منظورم این نبود که هی ولتاژ بدم
چون گفتن مادربور قفل داره میخواستم ببینم مثلا روی چه ولتاژی قفل شده
که مثلا میتونم همین ولتاژ 1.476 رو بدم بهش یا نه
و اینکه عزیز من برای مصرف روزانه میخوام
به نظرم 4.9 خیلی زیاده
مثلا بخوام بزارم روی 4.5 یا 4.6
به نظرتون چه ولتاژی بهش بدم؟
و اینکه به NB اینا لازم نیست دست بزنم؟
خیر به هیچ وجه لازم نیست به سایر پارامترهای روی مادربرد دست بزنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iCe m@n برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربرد با مادربرد متفاوته . باید ولتاژ بین 1.425V تا 1.476 ست بشه . بستگی به پایداری پردازنده دارد .
iCe m@n (19-09-15)
یکی از جامع ترین ابزارها برای آورکلاک و تست پایداری amd overdrive استبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iCe m@n برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با این برنامه میتونید به راحتی سیستم را آورکلاک کرده و ولتاژهای مورد نیاز را به پردازنده بدهید
اگر به آرامی فرکانس و ولتاژ را در هر مرحله بالا ببرید معمولا به جای ریست شدن سیستم فقط برنامه تست متوقف میشود
در این حالت بدون نیاز به ریستارت سیستم میتوانید ولتاژ بالاتر را تست نموده به کانفیگ مورد نظر دست پیدا کنید
پس از اینکه به ماکزیمم فرکانس و ولتاژ مورد نیاز رسیدید میتوانید آن را در بایوس ذخیره نمائید
iCe m@n (20-09-15), M3RS4D 50062 (20-09-15), SOHR@B (20-09-15)
|
عزیز من با این نرم افزار فرکانس رو روی 4.4GHz گذاشتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولتاژ هم روی 1.4000 گذاشتم
تست Wprime رو اون 1024 مگابایتش رو پاس کرد بدون مشکل
2 بار هم تست کردم
تسته دیگه ای لازمه؟
امید عزیز ممنون میشم شما هم نظر بدید
آخرین ویرایش توسط iCe m@n در تاریخ 20-09-15 انجام شده است
اگر Bsod نگرفتید پس مشکلی نیست . البته دما رو زیر نظر داشته باشید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iCe m@n برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه خداروشکر Bsod که نگرفتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میگم 2 بار هم با Wprime تست گرفتم مشکلی نبود
دما هم توی هر 2 بار بالاترین دما 39 درجه بود
خوبه دما؟
بله . عالیه و مشکلی نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iCe m@n برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks