saeed_hosseiny (22-01-09)
سلام آقای حسینی.من یه پاور تستر هم میارم شاید بدرد خورد!
با تشکر...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
saeed_hosseiny (22-01-09)
درود به همه دوستان
در اینجا جا داره از دوستان خوبم که روز پنج شنبه به ما افتخار دادن تشکر کنم و مطلب دیگه اینکه از پذیرایی بدمون هم عذر میخوام و امیدوارم که ما رو ببخشن . بیشتر هدف دور هم بودن بود و اشنایی بیشتر بود . و واقعا از دید ن همتون خوشحال شدم . اگر هم لذتی در کار پنج شنبه نبردید ما رو به بزگواریه خودتون ببخشید .
تشکر ویژه از دوستان Surpriser , Xtreme , iriali و دوست بسیار خوب و فعالمون که خیلی زحمت کشیدن Destiny از همتون تشکر میکنم .
تا ملاقاتی بعد بدرود
فقط و فقط یک ذره بیشتر بهش فکر کن , شاید اشتباه کردی !!!
www.LionComputer.ir
|
سلام
جناب حسینی گزارشی از کار و تستها برامون نمیگذارید؟
Going To Change New HardWare Soon
اطلاعات کامل رو Destiny که خیلی زحمت کشیدن دارن البته منتظر میموننم ایشون اگر فرصت نداشتن من میگذارم . چون اکثر تستها رو اینشون زحمتشو کشیدنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
www.LionComputer.ir
آقای حسینی اگر اجازه بدید تست های اون یکی سیستم رو هم بگذارم
در مورد تست ها سعی میکنم تا شب توضیحاتش رو کامل کنم و قرار بدم تا دوستان هم از نتایج اطلاع پیدا کنند
با تشکر امیر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Armin-N (24-01-09), mehdi_s82 (24-01-09), saeed_hosseiny (24-01-09), ViViD (24-01-09), Xtreme (24-01-09)
امیر .. چیزی رو نترکوندی ؟
کاش به زمانی برگردم
که تنها غم زندگی ام
شکستن نوک مدادم بود...
PCN Exclusive User
نه متاسفانه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ولی مشکل از پاور بود ( که بعضی وقتها پیش میاد ) که امیر اقا فکر کنم خودشون توضیح بیشتری خواهند داد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Xtreme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امیر جان ممنون از شما
www.LionComputer.ir
به نام خدا
دیروز چه گذشت ....
دیروز طبق قراری که بود عده ای از بچه ها به دفتر آقای حسینی آمده بودن تا پردازنده جدید اینتل و همچنین ... رو ببینند
من راس ساعت 3:00 اونجا بودم و میدونستم جزو اولین نفر ها نیستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد از چند بار خوردن زنگ در علی آقا ( کیس بیلدر ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید از راه رسیدن بعد از اون Surpriser و در آخر بزرگ مرد پی سی نتورک پیام (به دلیل مسایل امنیتی اسم کاربری ایشون فاش نمیشود ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته این رو هم بگم تعداد دیگری از افراد بودن که من زیاد نمیشناختمشون ولی بعدا .... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد از 20 دقیقه از آمدن اینجانب بچه ها شروع به بستن قطعات کردن و ما هم نظاره گر بودیم
یک ساعت بعد :
همه جمع شده بودن و در انتظار شروع کار ....
ولی گویا سیستم بالا نمیاد !!! رم رو نگاه کن ، سی پی یو رو نگاه کن و .... که در آخر متوجه گشتیم گویا پاور نمیتونه ولتاژ مورد نیاز 3way SLI رو تامین کنه البته بعدا هم عامل ناپایداری این سیستم شد پاور
بعد از بالا آمدن سیستم
شروع شد بدو بدو .... !! نه خیر خبری از این جور چیزا نبود سیستم LGA 775 که مشخص بود دست کی هست
ولی اون یکی سیستم هیچ کس نبود تست بگیره از آقا حسینی که بیاین تست بگیرد از ما شوت کردن پیشنهاد به یکدیگر آخر سر پیام رفت پشت سیستم البته چند دقیقه بعد تلفتش زنگ خورد از پشت میز بلند شد فکر میکنید کی نشست ؟ خوب معلومه خودم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید مگه من به کسی وقت میدم بشینه
در اوایل داشتیم یک نگاهی به دما و ... میکردیم و به سرعت رفتم سراغ SetFSB و فرکانس 3.2 دست پیدا کردم آقا پیام پیشنهاد دادن بریم از طریق بایوس اورکلاک کنیم ما هم نه نگفتیم و رفتیم
در تلاش اول برای فرکانس 2.9 سیستم بالا نیامد ولی بار دوم چرا بالا آمد و توانستیم تست های 3DMark 06 و Super pi رو بگیریم
چون اون موقع از کلا مغزم یا بهتر بگم مغزمون ارور داده بود یادم رفت عکس بگیرم ولی در تست سوپر پای بصورت 4 مرحله ای به زمان 22 ثانیه دست پیدا کردیم
ولی در تست 1MB به زمان 13.282 دست پیدا کردیم که بسیار خوب است ( تصویر )
برای 3D Mark هم به امتیاز 17823 دست پیدا کردیم ( برای مشاهده اینجا کلیک کنید )
یک تست هم بدون اورکلاک گرفتیم ببینیم سی پی یو چند میگیره ( برای مشاهده اینجا کلیک کنید )
شایان ذکر است آخرین درجه حرارت که ما مشاهده کردیم 87 درجه بود
یکی از دوستا ن پیشنهاد داد گرافیک رو اورکلاک کنیم و این بود شروع مکافات برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیستم با اورکلاک کارت گرافیک ریست شد و بالا نیومد هرکاری که بگید کردیم رم رو تکی گذاشتیم ، کارت گرافیک رو عوض کردیم ، بایوس رو ریست کردیم یک بار با ویستا بالا آمد چون ویستا درایور کارت گرافیک نصب نبود گفتیم نصب کنیم که در حال نصب دوباره سیستم ریست شد دیگه همون اول بایوس ریست میشد
یکی از دوستان گفت شاید برای پاور باشه !! پاور رو که عوض کردیم در عین ناباوری دیدیم سیستم بالا آمد و داره مثل ساعت کار میکنه
دوباره شروع کردیم چند تا تست گرفتم که یکی از اونها WPrime بود و رکورد بسیار خوبی بود ولی من هرچی گشتم اسکرین شاتش رو پیدا نکردم که بگذارم فقط یادمه تست 32 اش شد 13 ثاینه اینها ....
پاور را به 885 تغییر داریم و خواستیم از دوتا کارت گرافیک استفاده کنیم که بدبختانه نتونستیم گذینه SLI رو پیدا کنیم ( اون موقع فقط 2 -3 نفر بودیم )
دیگه آخر های وقت بود که گفتم بگذار یک دستی به رکورد PCWizard در فرم بکشیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و موفق شدیم
نتیجه رو داخل تاپیک خودش میگذارم که مزه اش بیشتر باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی اون یکی سیستم که مشکا گشای کارشون خودم بودم برای 3DMark 06 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون ها نیز به امتیاز 19772 با کراس فایر دوتا کارت 4850 درست پیدا کردن که میتونید شات اش رو اینجا ببینید
به نظر من آقای حسینی واقعا خوب پذیرایی کردن و همچنین برخورد خوبی داشتن و به من نیز لطف زیادی کردن که در اینجا کمال تشکر را از ایشون دارم
گمان نمیکنم مطلبی باقی مانده باشه
در آخر اگر در تحریرم مشکلی بود به بزرگی خودتون ببخشید
با تشکر سید امیر سیادتی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Labyrinth در تاریخ 25-01-09 انجام شده است
Armin-N (24-01-09), CROSSHAIR (25-01-09), D J V A H I D (25-01-09), Extreme (27-01-09), M A H R A D (27-01-09), Mahdi_Moosavi (24-01-09), Majid OC (24-01-09), mehdi_s82 (24-01-09), Olesius (24-01-09), PCminister (24-01-09), saeed_hosseiny (24-01-09), Shahryar (24-01-09), ViViD (25-01-09), Xtreme (24-01-09)
|
امیر جان مشخصات کامل سیستم و کولینگ رو شرح میدی ؟
==============================
با تشکر از جناب حسینی برای فراهم کردن امکانات و محل تست .
.
.
....
......
saeed_hosseiny (24-01-09)
امیر جان خیلی خیلی ممنونم از مطالب خوبتون . و اگر اجازه بدید از زبان خودتون این مطالبتون رو توی فروم و سایت خودمون بگذاریم ممنون میشم .
اقای موسوی من فقط انجام وظیفه کردن قربان و واقعا روز خوبی برای من بود که در کنار دوستان بودم .
ممنون از همتون
www.LionComputer.ir
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks