برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMOO hosein برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر من Q6600 مناسب تره وحتی در بیشتر مواقع از9950 بهتر عمل میکنه.
با عرض سلام وخسته نباشید به همه دوستان میخواستم AMD PHENOM 9950 رو با INTEL Q6600
مقایسه کنید. که برای بازی کدوم یک بهترن؟؟؟ البته با توجه به بازی هایی که تو راهن مثل:
Call of duty : World at Warبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMOO hosein برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر من Q6600 مناسب تره وحتی در بیشتر مواقع از9950 بهتر عمل میکنه.
آخرین ویرایش توسط Merlin360 در تاریخ 28-09-08 انجام شده است
Overclocker (28-09-08), pooyi_khafan (28-09-08), saeed25 (28-09-08)
فنوم 9950 در حال حاظر قويترين عضو اين خانواده هست و از q6600 سرترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMOO hosein برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه قيمت برات مهم نيست صبر كن تا پردازنده هاي جديد بيان
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shahab_blaster برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی یک پردازنده از آخرین عضو خوانواده باشه یعنی بهتر هست ؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از لحاظ کلی یعنی اگر بخوای 100% موارد را در نظر بگیری Q6600 از سری فنوم بهتره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
طی تجربیاتی که داشتم اینو میگم .
pooyi_khafan (28-09-08)
حسین جان میشه تجربیاتت رو بگی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Overclocker (28-09-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Stream برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه آرمان جان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
حسین جان،برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما یک قطعه رو طبق تجربیاتتون پیشنهاد می کنید و بعد حاضر نیستید برای صحبتتون دلیل بیارید؟ می دونید که مشاوره همیشه همراه با مسئولیته برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (29-09-08), Musketeer™ Pro (29-09-08), PCminister (29-09-08)
D J V A H I D (28-09-08), Overclocker (28-09-08)
بحث اور مقوله جدایی هست بستگی داره که مصرف کننده قصد چکاری رو با پردازنده داشته باشه!!!
Phenom 9850 یک مقدار خیلی کمی از C2Q 6600 ضعیف تر بود و هست قیمتش هم بیشتر هست
اما Phenom 9950 از C2Q 6600 قوی تره در حالت Default پس نمیشه هر چیزی رو مقایسه کنیم ولی با توجه به هزینه ای که میکنید الان بهترین گزینه بازار C2Q 6600 هست به صرفه با قدرت بالا
من 8 سال بود که AMD داشتم و هنوز هم دارم اما حالا همزمان اینتل هم کار میکنم
هر کدام مزیتی داره که اون یکی نداره مقایسه در حالت کلی زیاد به نفع AMD نیست اما در عمل چیزه دیگه ای آدم متوجه میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks