Emperatour (08-05-07), KING (08-05-07), M A H R A D (08-05-07), Shahryar (08-05-07)
سلام
دوستان یک فایل درست کردن لیست کل CPU های حال حاضر AMDو با Intel
با کلیه مشخصات سی پی یوها دارا میباشد
ضمنا سی پی یو های کلاس سرور از دو کمپانی نیز داخل هستش
فایل با اکسل درست شده است
AMD | AMD Mobile | AMD Server/Workstation | Intel | Intel Mobile | Intel Server/Workstation
حتما بینید ضرر نمی کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تهیه کننده : محمد
منبع شهر سخت افزار
موفق باشید
از لینک زیر دانلود کنید (فقط با خود بروزر دانلود کنید )
http://rapidshare.com/files/30197354/all_cpu.xls
سایز فایل :106 کیلو بایت
ضمنا فایل با اکسل باید باز کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای پیشرت نیاز به تلاش و منطق است (نه افرا و تفریط )
پیش به سوی تعادل و پیشرفت
Emperatour (08-05-07), KING (08-05-07), M A H R A D (08-05-07), Shahryar (08-05-07)
|
|
حق آب و گل داره
Administrator
حتما !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
انشالله اگه CPU جدیدی بیاد و به حد نصاب برسه انشالله آپدیت خواهد شد...
===
محمد جان دستت درد نکنه ، واقعا به همچین چیزی نیاز بود ... باز هم تشکر . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس
कभी हार
واقعا عالیه نیاز بود اساسی ...
اگه شد من تا فردا Pdf اون را هم درست میکنم و یک منبع هم پاش مینویسم که بعد مشکلی پیش نیاد چه طوره ؟
ممنون
شهریار
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
با تشکر از تمام دوستان :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar_NEO برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منبع از سایت
http://www.techpowerup.com
موفق باشید
برای پیشرت نیاز به تلاش و منطق است (نه افرا و تفریط )
پیش به سوی تعادل و پیشرفت
کاربر شهرسختافزار
ببخشید من نتوانستم این فایل را دانلود کنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MOHGOLD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر
خلقتی
|
|
حق آب و گل داره
همينجا برات اپلود كردم تو پيوست
کاربر شهرسختافزار
مرسی ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بابت لیست کامل cpu
با تشکر
خلقتی
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks