_Tokhs_ (12-01-13)
سلام
همان طور که دوستان بهتر از بنده می دانید.برای فراگیری سخت افزار و تعمیرات و همچنین عیب یابی اگر نخواهیم فله ای کار کنیم و بفهمیم واقعا در کامپیوتر چه خبر هست.
نیاز مند پایه خوب و قوی الکترونیک داریم. رشته بنده الکترونیک نبوده و چند سال پیش کتاب مدار الکتریکی رو چند فصل خوندم.شامل جریان ها و مقاومت و سلف منبع ولتاژ بود.و جریان و مقاومت و این موراد حساب میشد توش.
اما از خازن و ترانسفورماتور و مرانزیستور و دیود و اینها خبری نبود.چون فکر کنم اینها جزو مدار الکترونیکی هستند تا الکریتیکی.
خلاصه کلام ما اگر بخواهیم Base رو بسازیم تا بتونیم بهتر و راحت تر پیشرفت کنیم برا ی قوی کردن الکترونیک چه کتاب یا نکته و راه حلی مناسب بنده می دانید.
ممنون از دوستان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
_Tokhs_ (12-01-13)
|
سلام،
بنده هم مشکلمو زیر تاپیک این دوستمون مطرح کنم، بنده همین امروز صبح اداره کلّ فنی حرفهای کرج بودم، گفتم میخوام که یه دوره الکترونیک کوتاه برم در حدی که پایه ای از این رشته یاد بگیرم. اما اونا گفتن که ما فقط دوره ۱۸ ماهه داریم و از ۷ِ صبح تا ۴ِ بعد از ظهر طول میکشه هر روز.البته گفت که مدرکش بین مللیِ و این حرفا.
گفتم کوتاه تر میخوام که گفت برو اموزشگاه آزاد، اموزشگاههای آزاد هم که معرفی کردن هیچ کدوم اصلا دوره الکترونیک نداشت، البته داشت ولی بیس الکترونیک موبایل بود!
حالا به نظر شما دوستان چیکار کنم؟
کتاب بگیرم بخونم؟ یا جایی رو سراغ دارید؟
البته یکی از دوستان من رو راهنمایی کرده بود در پیام خصوصی و گفت بود که چی بخونم و چی نخونم، اما خوب حقیقت من بدون مدرس نمیتونم. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی این رو هم عرض کنم که من میخوام برم آموزشگاه تعمیرات سخت افزار و لپتاپ، که همهٔ اموزشگاهها الان خودشون دورهٔ پیشنیاز الکترونیک دارن، میخوام بدونم اونا واقعا کافیه یا کمه؟
آخرین ویرایش توسط _Tokhs_ در تاریخ 13-01-13 انجام شده است
ببخشید که من خودم سوال میکنم و خودم جواب میدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اما مثل اینکه راه حلشو فهمیدم!
این چارت آموزشیِ مجتمع فنی تهران واسه دوره های برقِ که یه شاخش الکترونیک میباشد .
Download
chart.png
دوستان عزیز چی میخوایین بدونین میشه بیشتر توضیح بدین
من خودم ترم آخر مهندسی الکترونیک ( برق ) هستم
اگه میدونستیم که شما رو به زحمت نمینداختیم. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alksdj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عرض کردم که، بنده میخوام که پایه ای از الکترونیک یاد بگیرم برای ورودِ قوی به تعمیرات سخت افزار.
یکی از دوستان نظرش این بود که : الکترونیک ۱ و ۲ و ۳ دانشگاهی رو بخونم و بعدش هم رو میکرو کنترلر AVR کار کنم.
شما راهی پیشنهاد میکنید؟
مجتمع فنی تهران هم ظاهراً دوره هاش خیلی حرفهای هست و به درد ما نمیخوره!
|
فکر خوبی هست ولی باید کنارش هم کار عملی انجام بدینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط _Tokhs_ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیز من سری کتاب به صورت pdf براتون آپلوذ میکنم
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alksdj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ما میخواهیم اگر مادربورد یا گرافیک یا قطعه ای مشکل به هم زد حداقل در سطح مبتدی و متوسط بتونیم تعمیر و عیب یابی کنیم.
منتها با وقتی آدم ندونه خازن چیه و کار دقیقش چیه.یا همین طور سلف و مقاومت و منبع ها و ... . فایده نداره و کسی میشیم که داریم فله ای کار میکنیم.
جسارتا یعنی الکترونیک 1 و 2 و 3 را ما از 0 بخونیم و مدارهاشو تحلیل کنیم و کار کنیم؟
مو به مو کتاب رو باید خوند یا فاکتور گرفت ؟
عزیز اگر میخوایین تعمیرات یاد بگیرید بهترین کار این هست که برید پیش یک تعمیرات کامپیوتر و اونجا کار عملی انجام بدین و تنها هم با کار عملی میتونید یک تعمیر کار بشینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط life24 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه عزبز فقط باید با المان ها ، مدارها آشنا بشین و ببینید که این المان ها و مدار ها چه کاری انجام میدن تا بتونید تحلیل کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط life24 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks