دقیا معلومه که این سوال نشر سنجی نمیخواد. و جوابش هم مشخصه Intel Core 2 Duo Extreme
اصلا حال و حوصله ی بحث بر سر این دو پردازنده را ندارم.
" آن چیز که عیان است چه حاجت به بیان است."
دقیا معلومه که این سوال نشر سنجی نمیخواد. و جوابش هم مشخصه Intel Core 2 Duo Extreme
اصلا حال و حوصله ی بحث بر سر این دو پردازنده را ندارم.
" آن چیز که عیان است چه حاجت به بیان است."
|
مصطفی جان ... منظورتون از Intel Core 2 Duo Extreme چیه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mostafaeshghi
آیا Core 2 Duo ؟
یا Core 2 Extreme ؟
سپاس :15:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mostafaeshghiعزیزم شما حتما به FSB این پردازنده می نازید نه ؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mostafaeshghi
این هم بحثش مثل آتلون 64 و پنتیوم ها هست نه ؟ ببینید میشه یکسری تکنولوژی برتر در این پردازنده ها بگین ؟:177:
باتشکر شهریار
ممنون از توجهتون به پست من. بله دقیقا درست میفرمایید من اشتباه نوشتم و منظورم همون Core 2 Extreme هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar_NEO
در مورد برتری من اصلا وارد تخصص و جزئیات نمیشم. ولی اگر خیلی اصرار دارید بدونید باشه بهتون میگم. شاید دلیل قانع کننده ای نباشه ولی برای من همین یه دلیل کافی بود.
من وقتی سیستمم را خریدم. برای تست رفتیم طبقه ی دوم بازار رضا و اونجا میخواستیم تست کنیم. وقتی رفیقم که تو کار خرید و فروش و به عنوان مشاور همراهم بود یارو را دید گفت این خیلی کار درسته چون من 6-7 سال که میام خرید میکنم همین یارو تست و میکنه و اطلاعات میده. (این نشان بر این که ایشون تجربه ی کافی را داره) وقتی سی پی یوی من را دید که Intel Dual Core هست (تازه اومده بود) گفت سی پی ویی خفنی انتخاب کردی ، آخرشه. من هم دیدم اینو گفت گفتم نظرت در مورده AMD چیه؟ گفت: مزخرف!!! گفتم: چطور؟!؟ گفت: همه جوره از اینتل عقبه. گفتم: خب یه مثالی دلیلی اثباتی بگو تا آدم باور کنه. گفت: (( اگر از هر دو شرکت سی پی یو همسان بگیری (اندازه ی قدرت) و با اجزای همسان کار کنند ، با این فرض به هردو یه پروژه ی خفن گرافیکی بدیم که رندر کنند و هر دو را بگذاریم که از صبح تا شب روشن باشند ، مطمئنا AMD کم میاره و به احتمال زیاد میسوزه))
این تو فکرم بود. 2-3 تا رفیق کار گرافیکی بلد هم داشتمک ازشون که میپرسیدم همینو تایید میکردند و میگفتند که بیخود نیست که فقط اینتل میگیرند.
این قضیه برای اثبات برای من کاملا مستدل و کافی و قانع کننده بود حالا برای شما را کاری ندارم. و اصلا دوست ندارم که رابطه ی دوستی خودم و کاربران دیگه را به خاطر این دلیل و بحث که اصلا ارزش یه سر سوزن ارزش دوستی را نداره) ، خراب کنم.
با تشکر: مصطفی مصلح تهرانی
amirpcmax (07-09-14)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mostafaeshghi
ممکنه Intel توی پردازنده های دو هسته ای از AMD جلوتر باشه...ولی در مورد پردازنده های 4 هسته ای قضیه فرق داره...و اصلآ ربطی به اون دو هسته ای ها نداره...
AMD نقاط ضعف پردازندهاشو فهمیده و توی سری جدید پردازندهاش اونا رو اصلاح کرده...بنابراین اینکه بگیم چون Intel توی دو هسته ای از AMD بهتره پس توی 4 هسته ای هم بهتره حرف خنده داریه...:21::83:
به نظر من یکی از ایرادات پردازنده های Intel داغ کردنشون هست...بنابراین پردازنده های AMD آسیب کمتری می بینند و عمر بیشتری دارن...
یه چیزه دیگه هم من بگم...من یه خبر خوندم در مورد پردازنده های جدید AMD که مدیر عامل شرکت اینتل گفته بود پردازنده های جدید شAMD فوق العاده هست...و روی اینتل رو کم کرده...
در ضمن این رو هم بگم که بحث AMD و Intel هیچ وقت به پایان نخواهد رسید و هیچ کدوم از طرف دارها هم قانع نمی شن...:101:
با تشکر
بهنام:83:
King of the Arcade
Leader of Leaderboard
هنوز که پروژ هی این دو شرکت تکمیل نشده و به تولید انبوه نرسیده که بخواهیم نظر بدیم و قضاوت کنیم. ولی بهتون قول میدم که باز هم اینتل پیروز میدانه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط X Ray
با عرض معذرت خنده دارترین حرفیکه تا حالا شنیدهبودم را شما گفتید و اینکه اینتل داغ میکنه اینو دیگه همه عالم و آدم (حتی AMD فروشان هم معترفند) میدونند که AMD از اینتل بیشتر و شدیدتر داغ میکنه و احتمال سوختن در مورد داغ کردن برای AMD موارد بیشتری رخ میده.
از این خبرهای (تابلو شایع) خراب کنندهی شرکتهای مختلف که مثل مور و ملخ توی اینترنت است و نمیشه به آنها اعتماد کرد.
و کاملا با حرف آخرت موافقم و این بحث پایان ناپذیره. به نظر من بهتره که بیخیال این بحث بشیم که چیزی جز خصومت به وجود نمیاره.
با تشکر: مصطفی عشقی
|
من اینو به عنوان آخرین مطلب بگم که من خودم قبل از اینکه این سیستم رو بخرم یه سی پی یو اینتل داشتم...دماش می دونی چقدر بود؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mostafaeshghi
حدس بزن؟
دماش از 70 درجه پایین تر نمی یومد...ولی الان که AMD دارم حداکثر 45 هست...
در ضمن اینکه Intel داغ می کنه یه چیزه تابلوست و همه می دونن من واقعآ متعجبم که چطور شما نمی دونید...!!
------------------------------------------------
من دیگه در این مورد بحث نمی کنم...چون به قول شما خصومت به وجود می یاد:101:...و هیچ کدوممون به نتیجه ای نمی رسیم!:97:
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks