سوال اول اینکه چرا اصلا الان میخواید سراغ 12600ک برید؟ وقتی 13400 تقریبا همون کارایی رو میده اما 2.5 میلیون هم ارزون تره تازه پردازنده خنک تری هم هست؟ تعداد هسته هاشون هم که یکیه، کششون هم یکیه، فقط یه مقدار سرعت بوست 12600ک بیشتره که اصلا به اختلاف قیمت 2.5 میلیونیش (و از اون ور هزینه اضافه تری که باید برای کولر بذارید روش برای اختلاف کارایی اونقد کم که متوجه ش نمیشید احتمالا حتی)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Speed Racer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من خودم چشمم به 13500 بود که از هر نظر عالیه هم مصرف پایین نسبت به 13600ک ، هم تعداد هسته های یکسان باهاش یعنی 14 هسته (درصورتی که 12600ک و 13400 هر دو 10 هسته ای هستن) هم قیمت دلاری مناسب
اما متاسفانه تو ایران هم خیلی خیلی کم پیدا میشه هم اصلا قیمتش مناسب نیست و تقریبا هم قیمت همون 13600ک دارن میدنش که خب مسلما همون 13600 بهتره. اما اگه قیمتش به واقعیت نزدیک بشه که هم قیمت 12600ک میشه تقریبا اما با کارایی خیلی خوب و هسته های زیاد عالی میشه.
پس بنده همون 13400 رو پیشنهاد میکنم
اما برای 12600ک هم میتونید Deepcool AK400 Zero plus رو تهیه کنید که هم قدرتش خوبه هم قیمتش . دیگه مدل بالاتراش میشه ak500 و ak620 که خب گرونتر میشن.
اما در هر صورت اگه دنبال نویز پایین هستید باید کولری خیلی قویتر از نیاز پردازنده بگیرید که بتونه به جای با صد درصد توانش کار کردن برای دفع گرما، با درصدی از قدرتش خنکش کنه (که این کار مستلزم هزینه هست)
مثلا شما یک aio 360 خوب بندازید رو 12600ک خب بیش از نیازش هست و میتونه با سرعت پایین تر پمپ (که البته پیشفرض اکثر پمپ ها با نهایت سرعت کار میکنن اما میتونید تنظیم کنید که با 75 یا 50 درصد هم کار کنن که میگم باید کولر بیشتر از نیاز باشه تا اینکارو کرد و همچنان دمای مناسبی داشت) و سرعت چرخش پایین تر فن ها
حالا اینکه خود فن هاشون رو میشه با مدل های سایلنت برندهایی مثل نوکتوا یا بی کوایت عوض کرد که دیگه تقریبا صداشون رو نمیشه شنید بحثش جداست و اون فن ها خودشون خیلی گرونن.
کولر قدرتمند بدون فن میشه به این مدل نوکتوا اشاره کرد
NOCTUA_NH-P1_01.png
اما خب قیمتش هم اصلا پایین نیست و نزدیک 100 دلار هست که میشه باهاش AIO 240 برندی مثل کورسیر یا حتی 360 برندی مثل MSI البته مدل بدون نورپردازی گرفت با این هزینه
یا سیلوراستون
35-220-055-02.jpg
که حدود 60 دلاره که البته خب قدرت خنک کنندگی مدل نوکتوا بالاتره
به هر دوشون هم میشه فن وصل کرد؛ به نوکتوا تا سه تا فن حتی میشه نصب کرد.
یا از کیس های بدون نیاز به فن با قدرت خنک کنندگی بالا استفاده کرد که اونا هم گرونن
4554.JPG
صرفا جهت دیدن تنوع ارسال کردم وگرنه خب بعضیاشون اصلا تو ایران موجود نیستن.
Bookmarks