برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rbm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون سوال رو متوجه نشدید من یک مقدار بهتر بگم
این سیستم رو در نظر بگیرید
ASUS PRIME H610M-A D4
i5-13400
ram 32GB x2 3200 (dual)
samsung 970 evo plus 1TB
hdd 2TB x2
فعلا بدون کارت گرافیک در نظر بگیرید و فکر کنید اصلا قرار نیست کارت گرافیک بگیره که کارتون راحت تر بشه
یک خنک کننده اس اس دی برای این ای ای دی سامسونگ معرفی کنید که مقرون به صرفه باشه و لینک خرید هم بدید
یک پاور هم بگید که چی بخره خوبه. مثلا پاور GREEN GP300A-ECO Rev3.1 برای این سیستم خوبه و مورد تایید شماست. اصلا به کارت گرافیک که بعدا اضافه می شه فکر نکنید چون بعدا پاور بر حسب گرافیک تویض می شه ولی الان چنین پاوری رو مناسب می بینید که مقرون به صرفه ولی مطمئن باشه یا پاور دیگه ای مد نظرتونه. مثلا همین گرین ولی 330 وات بگیره از نظر شما بهتره
یه کیس ارزون برای این سیستم در نظر بگیرید که فقط قراره این قطعات روش سوار بشه و باز اگه قرار شد کارت گرافیک بخره هم کیس جدید و هم پاور جدید قوی و عالی اضافه میشن و این کیس فعلا برای فقط این قطعات است. تا جای ممکن ارزون باشه. مثلا کیس 500 تومنی داریم حتی دسته دوم تمیز با حداقل یک فن پشت کیس. فقط جاش رو داشته باشه من خودم فن اضافه می کنم
یک خنک کننده ارزون و مقرون به صرفه با نویز پایین و با کارایی بالا برای این پردازنده i5-13400 معرفی کنید که در فرکانس بوست به مدت طولانی هم کم نیاره.
Bookmarks