m.miladalikhani (19-07-13)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاسخگو هستند؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
m.miladalikhani (19-07-13)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi1995 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله دوست عزیز کاملا پاسخ گو هستند در این تاپیک فقط یک سری مسائل ذکر شد و رفت بنده قصد وارد شدن به موضوع رو اصلا ندارم
ادرس شرکت اواژنگ : خیابان گاندی - خیابان 25 - ساختمان اواژنگ هست می تونید اونجا مراجعه کنید و در هر موردی صحبت کنید
ضمن اینکه در تاپیک اعلام شده بود مادربورد G1 Sniper 5 با قیمت 2200 عرضه میشه بهتر هست به دنبال افرادی باشیم که سود 300 هزارتومانی رو روی این مادربورد خواهان هستند
در لیست این شرکت مادربورد 410 دلاری قیمت خورده به 1930 هزار تومان که با توجه به هزینه ارسال این مادربورد تا ایران و گمرک و غیره ... قیمت اون در حدود 100 هزار تومان گران تر از واقعیت هست حالا یک سوالی از شما دارم دوست عزیز
شرکت اواژنگ میاد و هزینه میلیاردی روی این بردها یا امثال اینها می کنه که اگر این گردش رو بگذاره در بانک و کار نکنه سود بیشتری شاید از ان شرکت بشه چرا میاد و 100 یا 200 هزار تومان سود می گیره و این وسط یک مغازه دار که عملا هیچ کاری انجام نداده سود 300 هزار تومنی روی این برد می گیره بدون اینکه سرمایه ای داشته باشه یا بخواد پولی در گردش قرار بده تنها از دست میگیره و از اون طرف هم به شما تحویل میده
مشکل دوست عزیز فرای موضوع هایی هست که من و یا شما فکر می کنید 3 سال پیش در تایوان جایی که هیچ دینی وجود نداره من ادم هایی معتقدی رو دیدم که کالا رو موجود نداشتند اما از حساب داری یک پارچه بت می گفتند کدوم همکار داره و با چه قیمتی می تونه به شما ارائه کنه و ادرس اون فروشگاه رو با کمال احترام در اختیار خریدار قرار میدادند نه اینکه تلفن رو بر داره از اون شخص بخره با 10 هزار تومن سود بیشتر به شما بفروشه یا بگه این کالا رو هیچ کس موجود نداره
پس بهتر هست اول ما خودمون رو درست کنیم بعد خواه یا نخواه بزرگ ها هم مجبور میشن با ما هم قدم بشند
امیدوارم مسائله رو کامل درک کنید
موفق باشید
New Season
Avj_GBT (20-07-13), D J V A H I D (19-07-13), lorn (19-07-13), m.miladalikhani (19-07-13), mahdi1995 (27-07-13), Pami (18-07-13), smrbh (18-07-13)
|
حق با شماست.خودمم کاملا قبول دارم و تاکیید بسیار.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی چه میشه کرد دیگه
خشم گاهی اوقات بر آدم غلبه میکنه!
من شرمنده و به نوبه خودم از هر کسی که ناراحت شده و بهش برخورده عذر خواهی میکنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با مواردی از نکته نظراتتون موافقم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر من به غیر از شرکت های وارد کننده نظیر آواژنگ و ...
بین این چرخه ی واردات تا مصرف
یه جاها و یا یه اشخاص
و یا بهتره بگم یه بلوک های دیگه ای هم هستن که واقعا نقش مهلک و چشمگیری توی افزایش قیمت دارن.
آخرین ویرایش توسط Moein در تاریخ 19-07-13 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks