[QUOTE ]با سلام
خوب نیما جان قبلا توی اخباری که پخش می شد در مورد کارایی این پردازنده ها در بازی . معمولا به ضعیف بودن اون در بازی و برابری با 965 اشاره میشد حالا که این پردازنده هم توسط جناب vandelin در دست است بهتر اشاره ای هم به کارایی اون در بازی در حالت اور بکنی تا ببینیم نسبت به 965 در چه وضعیتی است
با تشکر[/QUOTE]
سلام
خب راستش به نظرم تست بازی خیلی برای پردازنده مناسب نیست ، چون تقریبا اکثر پردازنده های میان قیمت به بالا از پس هر بازی برمیان و مهم کارت گرافیک هست . مگر اینکه از کارت های خیلی قوی و یا حتی چینش های چندتایی استفاده کرد که به پردازنده قوی جهت جلوگیری از گلوگاه شدن نیاز باشه .
البته مساله ای نیست ، من با گرافیک GTS250 چندتایی تست گرفتم . میشه یه کارایی کرد .
محبت میکنید ...سلام عزیز
جسارت چیه ؟ شما لطف میکنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اولی و آخری رو ندارم ، اگر لطف کنی لینک دانلود بدی ممنون میشم ( میخوام ورژن مشابه شما رو دانلود کنم )
SISsoftware 2009.5.15.99
تست آخری هم یکی از سه قسمت بسته PC Benchmark 2007 بود . (تست ویرایش عکس ، انکودینگ و مالتی تسکینگ) بیشتر انکودینگ ویدئوش مد نظرم بود ولی اگه دوتای دیگه هم تست بگیرید عالی میشه . دانلود
برای cinebench هم از نسخه 11.5 و برای 3dmark هم نسخته ونتیج .
نسخه اورست هم 5.001650 .
البته من الان پردازنده دمه دستم نیست ولی تمام این تست هایی که گفتم رو فرکانس های 3.4 ، 3.6 و 3.8 بعلاوه بازی های Dirt2 ، RE5 ، GTA IV ، Crysis ، warhead ، Farcr2 رو تو سه رزولوشن دارم . ولی اگه احتیاج بود 70 80 درصد دوباره میتونم جورش کنم .

Bookmarks