با سلام
نيما جان توان مصرفي اش چقدره ؟
روي اين asrock extrem 3 870 هم نصب وشه ؟
چه علاقه اي داره اي به اين asrock برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Fusion برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان روی 890gx extreme3 نصبش کردم ولی 880GXH/USB3 و m3a785gm-le هم خونه دارم
بازو بسته کردن فن یکمی سخته ولی اگر تستی لازم دارید با این مادربردها یا مادربردهای دیگه بفرمائید تا در صورت امکان انجام بشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام
نيما جان توان مصرفي اش چقدره ؟
روي اين asrock extrem 3 870 هم نصب وشه ؟
چه علاقه اي داره اي به اين asrock برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Comodo Internet Security
nima_hl (01-08-10)
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط key1lou برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مصرف اسمیش 125 واته ولی فکر نمیکنم اینقدر مصرف کنه
متاسفانه وقتی میخواستم اون تست مصرف که قبلا بهت قول داده بودم رو انجام بدم یه اشتباه کردم و آمپرمتر به رحمت خدا رفت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آمپرمتر عقربه ای هم دارم ولی خیلی دقبق نیست ، رفتم بازار به امید خدا اگر مثل دیروز یادم نره بدونه میگیرم
یه سئوال دارم ازت خدائی جواب بده
این 870 ازراک که این سری فرستادم با اون برد گیگا که سری قبلی برات فرستادم تقریبا هم قیمتن خودت به هر کدوم یه نمره از 10 بده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
870 هم این پردازنده رو مادرزادی ساپورت میکنه ( 890 خودم رو مجبور شدم بایوس آپدیت کنم )
با سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نيما جان امروز دوباره كيس رو اوردم خونه . خيلي خوب تا الان كار كرد
در مورد مادربرد واقعا عالي است خوب با اين امكاناتي كه روي اين مين برد است با اون بايوس پيشرفته براي اور و اون تست به قول خودت لري كه گرفتم
[IMG]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید [/IMG]
تازه نرم افزاري كه براي خود مادربرد هست به راحتي دماي اين سي پي يو رو كه هيچ نرم افزار ديگه اي نشون نمي دا د به راحتي نشون ميده
خوب اون برد گيگا از لحاظ امكانات نسبت به اين برد خيلي كم داره . حالا بايد يه مدت باهاش كار كنم تا نظر نهايي رو بدم فقط تا اينجا بايد بگم براي كاربري مثل من يا يك كاربر خانگي خريد يك مكادربرد با 10 فاز كه شايد اصلا در طول 5 سال يكبار بهش فشاري وارد نشه اشتباهه . در عوض ميشه يك مادربرد ارزان مثل ازراك با امكانات بيشتر و قيمت بهتر خريداري كرد
حالا چن وقت ديگه كل سيستم و تستها رو ميزارم روي انجمن
با تشكر
Comodo Internet Security
دوستان یه سوال دارم
کسی اینجا 1055 نداره با این 1090 آقا نیما فرکانس رو مثلا رو 3.5 یکی کنه تست بگیرین ببینیم کارای با هم فرق داره یا نه؟
[QUOTE ]با سلام
خوب نیما جان قبلا توی اخباری که پخش می شد در مورد کارایی این پردازنده ها در بازی . معمولا به ضعیف بودن اون در بازی و برابری با 965 اشاره میشد حالا که این پردازنده هم توسط جناب vandelin در دست است بهتر اشاره ای هم به کارایی اون در بازی در حالت اور بکنی تا ببینیم نسبت به 965 در چه وضعیتی است
با تشکر[/QUOTE]
سلام
خب راستش به نظرم تست بازی خیلی برای پردازنده مناسب نیست ، چون تقریبا اکثر پردازنده های میان قیمت به بالا از پس هر بازی برمیان و مهم کارت گرافیک هست . مگر اینکه از کارت های خیلی قوی و یا حتی چینش های چندتایی استفاده کرد که به پردازنده قوی جهت جلوگیری از گلوگاه شدن نیاز باشه .
البته مساله ای نیست ، من با گرافیک GTS250 چندتایی تست گرفتم . میشه یه کارایی کرد .
محبت میکنید ...سلام عزیز
جسارت چیه ؟ شما لطف میکنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اولی و آخری رو ندارم ، اگر لطف کنی لینک دانلود بدی ممنون میشم ( میخوام ورژن مشابه شما رو دانلود کنم )
SISsoftware 2009.5.15.99
تست آخری هم یکی از سه قسمت بسته PC Benchmark 2007 بود . (تست ویرایش عکس ، انکودینگ و مالتی تسکینگ) بیشتر انکودینگ ویدئوش مد نظرم بود ولی اگه دوتای دیگه هم تست بگیرید عالی میشه . دانلود
برای cinebench هم از نسخه 11.5 و برای 3dmark هم نسخته ونتیج .
نسخه اورست هم 5.001650 .
البته من الان پردازنده دمه دستم نیست ولی تمام این تست هایی که گفتم رو فرکانس های 3.4 ، 3.6 و 3.8 بعلاوه بازی های Dirt2 ، RE5 ، GTA IV ، Crysis ، warhead ، Farcr2 رو تو سه رزولوشن دارم . ولی اگه احتیاج بود 70 80 درصد دوباره میتونم جورش کنم .
آخرین ویرایش توسط vandelin در تاریخ 01-08-10 انجام شده است
نیما جان ایشالله تستهای خوبی بگیری روی پردازنده فقط فکر کنم من و آرمان دنبال این سی پی یو بودیم قرار بود واسمون پیدا کنی یکی از اون خوبهاش رو کنار بگذار واسمون میاییم ایشالله پیشت یک سیب هم میزنیم
قربون آقا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Going To Change New HardWare Soon
سلام ممنون
به نظر شما برد 890gx extreme3 برد خوبی هست (تا چه مقدار فرکانس میشه به صورت پایدار اور کرد) من خودم میخوام همچین سیستم برای خریداری منم فقط تو برد هنوز شک دارم بیشتر تمایل به خرید Biostar TA890FX دارم
آخرین ویرایش توسط Fusion در تاریخ 02-08-10 انجام شده است
بدرود یا حق
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Fusion برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول از دوستان بابت تاخیر در تست پوزش میخوام ، حدود 1 گیگ برنامه های تست رو دانلود کردم ولی امروز متاسفانه خیلی گرفتار بودم و نشد تست رو انجام بدم
سعی میکنم خیلی زود نتایج رو خدمت دوستان تقدیم کنم
فیوژن گرامی از این مادربرد راضی بودم با کولینگم تونستم فرکانس 4.2 رو برای این پردازنده و همینطور 555 استیبل کردم
زیر نیتروژن هم که با 6 گیگاهرتز به راحتی بوت شد و اون رکورد 6.5 رو زدم
اگر مادربرد بهتر میخواهید بنظرم از برند asus یا گیگابایت خرید کنید چون این مادربرد بایوستار تا اونجا که میدونم 4 فاز هستش و یه مادربرد fx با این تعداد فاز بنظرم از فحش هم بدتره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Fusion (03-08-10), Khornaf (03-08-10), Labyrinth (03-08-10), mehrdad_ab (03-08-10), mohammad1985 (04-08-10), ripek (03-08-10)
نيما جان روي اون 785 هم نصب كن ببين شش هسته فعال دارد من الان سايت اواژنگ رو ميخوندم اين مقاله منو به فكر انداخته
http://www.avajang.com/articles/1389...o_3d/index.asp
"با مادربردهای سری 800 گیگابایت می توانید بازی های کامپیوتری و سرگرمی های چند رسانه ای را با حال و هوای متفاوتی نسبت به گذشته تجربه کنید، چرا که این مادربردها از جدیدترین و قدرتمندترین نسل پردازنده های شرکت ADM، یعنی AMD Phenom II X6 پشتیبانی می کنند. این پردازنده ها مجهز به شش هسته واقعی هستند و از این رو توان محاسباتی بسیار بالایی دارند. البته به صورت پیش فرض، دو هسته از این شش هسته غیر فعال هستند و پردازنده با چهار هسته کار می کند. اینجاست که فن آوری Auto Unlock گیگابایت دست به کار می شود و آن دو هسته پنهان را فعال می کند. به این ترتیب هر شش هسته همواره فعال هستند و توانایی پردازشی سیستم به میزان قابل توجهی افزایش پیدا می کند."
ripek (03-08-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks