به جای این همه پول برای پلتفرم گیم ، انتخاب یک کنسول عاقلانه تر است
سپاس
با سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی
از نظر شما بهترین پلتفرم PC برای گیم در سال 2008 در ایران چه خواهد بود.
می توانین برای پلتفورمتون نام هم انتخاب کنید!
آخرین ویرایش توسط برترین در تاریخ 26-04-08 انجام شده است
|
به جای این همه پول برای پلتفرم گیم ، انتخاب یک کنسول عاقلانه تر است
سپاس
با مهراد جان کاملا موافقم...
PLAYSTATION3 OWNERWii =>PS3 =>![]()
<=X360
<= PC
MANCHESTERUNITED
سلام
مديران بهتر به بخشها كمي بيشتر برسن
مهراد جان شما ديگه چرا؟! شما كه در خبر ها pc هستيد! اخه چرا ؟!
خواهشان دوباره شروع نكنيد كل it با اين حرف ها تون زيرسوال نبريد .
اميدوارم اين لارابي هر چه زودتر بياد تا اين حرف حديث ها ديگه تمام بشه
بدرود یا حق
سلام محمود جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط p30team برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه لطف کنید و یه سیستم با قیمت 600 معرفی کنید که بتونه Assassin Creed را با کیفیتی که Xbox360 اجرا میکنه بتونه اجرا کنه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز کنسول با قیمتی که داره در مقابل PC به صرفه تره.
اما من هم قبول دارم که وقتی صحبت high-end میشه دیگه هیچ کنسولی نمیتونه در حد PC باشه!
با تشکر.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
سلاماما من هم قبول دارم که وقتی صحبت high-end میشه دیگه هیچ کنسولی نمیتونه در حد PC باشه!
با تشکر.
موافقم
بالاخره يكي حرف دلم گفت واقعا هيچ چيز نميرسه وقتي در كنسول high هستي مثل اينكه در PC در حالت مديوم هستي
آخرین ویرایش توسط Fusion در تاریخ 19-05-09 انجام شده است
بدرود یا حق
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدمن فکر کنم یه سیستم High End برای Game قیمتش نزدیکه 2 تومنی در بیاد , در نتیجه خرید یه همچین سیستمی اونم فقط برای Game اصلا به صرفه نیست . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PCminister برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کنسول هم واسه یه همچین مواقعی ساخته شده دیگه .
اما به قول عماد توی بازی هیچی نمیتونه جای موس رو پر کنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .
Friends Will keep you Dry
PCminister (03-05-08)
حالا بذار Larrabee بیاد !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط p30team برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فعلا که خرید کنسول بهترین راه حله با مناسبترین هزینه
دلایلش هم دوستان گفتند
سپاس
آخرین ویرایش توسط M A H R A D در تاریخ 29-04-08 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks