K A S R A (02-02-08)
عضو VIP شهر سختافزار
مادربورد از تجهيزات مهم كامپيوتر است كه نوع و قابليتهاي آن تاثير مستقيمي بر كارآيي دستگاه دارد.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با توجه به اين امر نيز شركتهاي بسياري در زمينه توليد اين كالا دست به نوآوريهايي زدهاند و درصدد به دست گرفتن بازار اين كالا هستند.
طبق آمار رسمي در حال حاضر حدود 160ميليون قطعه در جهان توليد ميشود كه قسمت عمده اين مادربوردها توسط چهار شركت
eliteGroup، Asustek، Gigabyte و MSI توليد ميشود. به گزارش سازگار ارقام، طبق آمار ارائه شده، شركت Asustek كه تلفيقي ازدو شركت Asus و Asrock است، با توليد 78/58ميليون قطعه مادربورد در سال 2007 همچنان در صدر توليدكنندگان مادربرد در دنيا قرار دارد، اين در حالي است كه اين شركت اعلام كرده بود كه هدف نهايي آنها توليد و فروش 63ميليون قطعه مادربورد در سال 2007 بوده است كه به اين هدف نرسيدهاند. يعني 7درصد كمتر از برنامه شركت، موفق به فروش شدهاند. در رده دوم شركت
(ECS (EliteGroup Computer System قرار دارد كه توانسته است با توليد 75/25ميليون قطعه مادربورد در سال 2007 گوي سبقت را از رقباي ديرينه خود MSI و Gigabyte بربايد. اين در حالي است كه اين شركت با رشد 35/72درصدي در ميزان درآمد سالانه نسبت به سال قبل خود روبهرو است.
شركت Gigabyte نيز با توليد 14/19ميليون قطعه مادربورد پس از EliteGroup و Asustek در رده سوم قرار دارد. اين در حالي است كه اين شركت از لحاظ درآمد سالانه در مقام چهارم قرار دارد.
مقام چهارم در توليد مادربورد نيز در اختيار كمپاني MSI است كه با توليد 18ميليون قطعه به اين رتبه دست پيدا كرده است.
كارشناسان علت كاهش فروش مادربورد توسط شركتهاي MSI، Asus و Gigabyte را تمايل مشتريان به خريد نوتبوك به جاي PC عنوان كردهاند كه اين مقوله بر ميگردد به قيمت تمام شده سيستمهاي PCكه نزديك به قيمت نوتبوك است. طبق بررسيهاي انجام گرفته قيمت نهايي PCها برگرفته از قيمت M.B و CPU و كارت گرافيك است. به همين دليل قيمت مادربورد نقش تعيين كننده اي در قيمت PCها دارد.
هر چه قيمت مادربورد بالا باشد، قيمت تمام شده سيستمهاي PC نيز افزايش مييابد. از طرف ديگر با توجه اين موضوع كه در حال حاضر كارتهاي گرافيكي رده پايين كمكم به صورت Onboard روي مادربوردها تعبيه ميشوند، همين موضوع نيز ميتواند روي قيمت تمام شده مادربورد و به طور كلي قيمت تمام شده PCها تاثير بگذارد.
طبق بررسيهاي انجام شده توسط سازگار ارقام، Elit Group تنها برندي است كه طي يكسال اخير با رشد آمار فروش در ايران همراه بوده است، در صورتي كه شركتهاي Gigabyte، Asus و MSI با كاهش آمار فروش در ايران مواجه بودهاند.
منبع
با تشکر
مهدی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
K A S R A (02-02-08)
|
|
این خبر مرجع اصلیش کجاست ؟
کاربر شهرسختافزار
آقا مطمئنی؟
asus
foxconn چی؟
با سلام
با تمامی احترامی که به دوستانم و مدیران شرکت سازگار ارقام دارم، باید عرض کنم از اونجایی که سابقه گزارش نویسی در روزنامه های ما همواره به دلیل عدم اطلاع کافی از طرف نگارنده تهیه و تکمیل میگردد باید عرض کنم، مطلب مندرج در این خبر در خصوص تولید کنندگان برتر مادربرد در دنیا اشتباه است.
- Foxconn
- ECS
- Asus
- MSI
نمودار رشد تولید با رتبه بندی برترین تولید کنندگان مادربرد کاملا متفاوت است.
از جمله نکات مهم در کار گزارش نویسی یه رسانه جمعی، تحقیق جامع و اطمینان از صحت سقم مطالبی است که نقل قول میشود.
مطلبی که در نشریات به اصلاح تخصصی ما به آن توجه نمیشود چه برسد به این گونه نشریات ...
آخرین ویرایش توسط A-Ahmadi در تاریخ 02-02-08 انجام شده است
******************************IT ConsultantCountry & Marketing Manager of Genius (KYE) in IRAN********************************
PCminister (02-02-08)
कभी हार
آمار من خيلي دقيق نيست اما تا اونجايي كه ميدونم اين روزنامه يكم مشكل داره چون Asus از نظر توليد فكر كنم بيشترين توليد را داشته باشه .
ممنون
شهريار
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
K A S R A (02-02-08)
فکر کنم ESC و Foxconn فعلا بعد از ASUS بیشترین فروش را داشته باشند و MSI هم جزو 4 تای اول نباشه...
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
|
|
عضو VIP شهر سختافزار
خدمت دوستان عرض کنم که بنده این خبر رو از سایت آواژنگ قرار دادم (طبق منبع) و بر اساس اینکه این
سایت (یا شرکت) از لحاظ ارائه قطعات و گارانتی معتبر هستش به درستی یا نادرستی مطلب میشه ایراد گرفت
با اینحال اگر خبری مشکلی داره و یا اینکه با واقعیت جور نیست ، دلیل و ایرادش رو بر
گذارنده خبر در سایت اصلی ببینید .
در هر صورت اگر دوستان خلاف خبر رو تایید میکنن لطف کنن از منبع های موثق و یا خارجی حتما لینک
بدن تا موضع روشن بشه .
با تشکر
مهدی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
البته همین الان Foxconn برای خیلی از کمپانی ها OEM تولید میکنه !
کاربر شهرسختافزار
منم فک میکنم asus بیشترین تولید رو داشته باشه
کاربر شهرسختافزار
asus بدون هیچ شکی بهترین تولید کننده مادربرد سال 2007 است اما بیشترین تولید همونطور که آقای احمدی گفتند foxconn هست.
باید دید asus با وجود رقبایی مثل گیگا میتونه اول بمونه یا نه.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks