سلام دوستان . لب تاب من دل 5110 می باشد که فکر می کنم دمای آن بالا می رود گزارشی با CPUID HWMonitorPro گرفتم ممنون اگر راهنمایی کنید که دمای لبتابم نرماله یا بالاست .
سلام دوستان . لب تاب من دل 5110 می باشد که فکر می کنم دمای آن بالا می رود گزارشی با CPUID HWMonitorPro گرفتم ممنون اگر راهنمایی کنید که دمای لبتابم نرماله یا بالاست .
آخرین ویرایش توسط unlimited در تاریخ 18-07-15 انجام شده است
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام بهادر جان خوب هستین؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستش لپتاپ برادر من هم همچین مشکلی داره و اولین چیزی که به فکرم رسید تمیز کردن سیستم خنک کنندش و تعویض خمیر سیلیکون بود منتها یه مشکلی دارم الان
برندش HP هست ،
من قبلا" یه HP تقریبا" از همون مدل اما یه مدل قدیمی ترش با پردازنده و بورد قدیمی تر(یعنی سندیبریج) رو باز کرده بودم و از پشت لپتاپ(منظورم از سمت باتری و اینهاست و نه از قسمت کیبورد) باید شروع به باز کردن قطعات میکردم، اما الان لپتاپ برادرم از پشت دسترسی به پردازنده رو نمیده و انگا رباید از قسمت کیبورد باز بشه اما اصلا" این مدلی از قسمت کیبورد باز نکردم تا حالا
راهنمای خاصی وجود داره برای این کار؟
AMD>INTEL (18-07-15)
درود فرجام جان مدل دقیقش رو بگی بهت میگم چیکار کنی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط farjam1990 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلا در سری DV6 شرکت HP ابتدا باید رم و هارد رو جدا کرد و چند تا پیچ پشت رو باز کرد . بعد به آرامی طلق پلاستیکی که بالای کیبرد هست رو جدا کرد و بعد پیچ های بالای کیبرد رو باز کرد .
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks