امروز توی Guru3D بالاخره یک ریویو از پردازنده های 1055T , 1090T از AMD بود
http://www.guru3d.com/article/phenom...-1090t-review/
چیزی که جلب توجه میکرد مصرف پایین پرردازنده و مادربرد نسبت به پردازنده 6 هستهای اینتل در حد 80 - 90 وات بود
در ضمن این پردازنده 1095T به راحتی تا 4GHz اورکلاک میشد ( البته با Asus Crosshair Formula IV)(باید اعتراف کنم مادربرد قشنگیه) .
و دمای اون هم به نظر بسیار مناسب میامد حتی میشه گفت از فنومهای 4 هسته ای خنک تر بود.
نکته ای که جلب توجه میکنه این هست که این پردازنده ها به هیچوجه قابلیت رقابت با پردازنده 6 هسته ای اینتل را نداشتند اما به عنوان
رقیب خوبی برای پردازنده های Core I7 930 و Core I7 860 به شمار می آیند و حتی در خیلی موارد از آنها پیشی میگیرند .
به هر حال نتیجه گیری نهایی این بوده که اگه شما پول باباتون از پارو بالا میره یک Core I7 980X بگیرید و گرنه برای بازی هم هنوز پردازنده های
چهار هسته ای اینتل بهتراز 6 هسته ای AMD هستند ولی در مورد ویرایش فیلم و کارهای مولتیمدیا 6 هسته بهتر عمل میکند لذا در این موارد
پردازنده 6 هسته ای AMD و یا اگر در حد بودجه شما هست پردازنده 6 هسته ای اینتل توصیه شده (البته به نظر من 1.5 میلیون یک ذره برای
پردازنده ای که از نوع Xeon و مخصوص سرور نیست زیاد هست)
اما این وسط یک پردازنده 1055T و جود داره که با توجه به قیمت 200$ اون اگه با یک سود منطقی وارد ایران بشه به نظر من قدرت اونرا داره که به
عنوان یک پردازنده خیلی مناسب در سیستمهای معمولی جایگزین بشه .
از طرفی به نظر میرسه با عملکرد خوبی که این پردازنده های AMD از خود نشان داده اند با اطمینان میتوان گفت باید بزودی شاهد ارایه پردازنده های
6 هسته ای اینتل به صورت غیر Extreme برای کاربران معمولی با قیمتهای قابل رقابت با نمونه AMD باشیم.
Bookmarks