خبر کامل توسط تیم خبری شهر سخت افزار پوشش داده شده :
کشف یک باگ در معماری Skylake اینتل توسط ریاضیدانان
- - - Updated - - -
اینتل مدت نسبتا کوتاهی پس از عرضه این پردازنده ها اتفاقات فیزیکی که در اثر کاهش ضخامت PCB به وقوع پیوست را تائید کرد.......
و اما مشکل جدید.......
پیدایش مشکل جدید توسط منابع خبری به دو شیوه تعریف شده است برخی آن را حاصل تحقیقاتی تیم ریاضی دانان مرسن می دانند و برخی نیز بدون در نظر گرفتن این ریاضی دانان تنها به شرح به ماوقع پرداخته اند.مشکل از آنجایی آغاز می گردد که هنگام استفاده از نرم افزار معروف Prime95 در پردازنده هایی اسکای لیک گاها و در شرایطی خاص سیستم دچار فریز می گردد این مشکل درست در زمانی رخ می دهد که این نرم افزار در حال بررسی رشته های اولیه به منظور آزمون استرس است لازم به ذکر است که این رفتار کاملا غیر قابل پیشبینی بوده و از یک الگوریتم ثابت و تعریف شده پیروی نمی کند پس از بروز این مشکل اولین احتمال عدم هماهنگی نرم افزار Prime95 بود که این مورد به سرعت رد شده و در نهایت نقص فنی در معماری پردازنده های اسکای لیک محرض گشت اینبار اما اینتل در سکوت نمانده و اعلام کرد ما این مشکل و دلایل پیدایش آن را پیدا کرده و در حال رایزنی با کمپانی های تولید کننده مادربرد به منظور رفع آن توسط به روز رسانی بایوس هستیم.علاوه بر آن اینتل عملیات فریز را تنها در بخش های محاسباتی پیچیده و نه معمول توصیف کرد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط payam-M در تاریخ 13-01-16 انجام شده است
|
- - - Updated - - -
Aaron Swartz (07-05-16), M A H R A D (14-01-16), خبات کریمی (14-01-16)
به نظر میرسه فرصت خوبی باشه برای رقیب دیرینه AMD تا دوباره خودش را پیدا کنه به صحنه رقابت بیاد
احتمال موفیقت AMD در سال 2016 در رنج محصولات LOW-END و متوسط بسیار بالاست . به شخصه خودم در صورت قیمت مناسب یکی از مشتریان این پلتفرم جدید هستم .
Aaron Swartz (07-05-16), خبات کریمی (14-01-16)
منم می خواستم سیستم عوض کنم اما از زمانی که این اخبار سوکت اینتل می شنوم دودل شدم بخرم یا نخرم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا به نظر شما این سوکت ای ام دی چه موقع بیاد بازار ایران و حدودا قیمتش چقدر باشه؟
RAVYY (14-01-16)
قیمت که وقتی هنوز قیمت گزاری نشده من از کجا باید بدونم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kazaroonishahrsakhtafzar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نیمه اول 2016 سه ماه دوم سال 2016 باید منتظر این محصول باشیم . البته امیدوارم وارد کننده های بهتری نسبت به شرکت فعلی این محصول رو وارد کنند تا قیمت منطقی و منصفانه تر باشه .
Aaron Swartz (07-05-16), kazaroonishahrsakhtafzar (14-01-16), خبات کریمی (14-01-16)
|
واقعا امیدوارم amd از فرصتی که براش به وجود اومده نهایت استفاده رو ببره و به دوران باشکوهش برگرده چون من قبل از اینکه این مشکلات برای skylake پیش بیاد قصد خرید این نسل جدید رو داشتم ولی کلان بااین همه مشکل از خرید کاملا پشیمون شدم تا جایی که تصمیم گرفتم از نسل قبلی اینتل خرید کنم ولی چون خبرهای خوبی از amd منتشر شده و امید واری روزهای بزرگ رو نشون میده خریدم رو به تاخیر انداختم تا ببینم این نسل جدید amd که قرار امسال با پیشرفتهای فراوان ارائه بشه باز میتونه نسل بزرگی رو ارائه کنه یانه چون یکی از بزرگترین پیشرفتهایی که amd اعلام کرده اینه که قرار سوکتهای خودش رو باهم یکی کنه تا برای تمام cpuهاو apu ها فقط یک سوکت یعنی am4 وجود داشته باشه و دسته مصرف کننده در انتخاب cpu و apu کاملا باز باشه.
آخرین ویرایش توسط RAVYY در تاریخ 14-01-16 انجام شده است
kazaroonishahrsakhtafzar (17-01-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks