برای دیدن مارک یا اسم مادربرد کافیه روی مادربرد به دنبال نامی با فونت تقریبا بزرگ و سفید بگردید !
یا کارتون آن را مشاهده کنید که باز روی کارتون نام شکرتش هست .
کاربر شهرسختافزار
برای دیدن مارک یا اسم مادربرد کافیه روی مادربرد به دنبال نامی با فونت تقریبا بزرگ و سفید بگردید !
یا کارتون آن را مشاهده کنید که باز روی کارتون نام شکرتش هست .
|
|
کاربر شهرسختافزار
با سلام . من یک مادربورد dfi dk p35t2 دارم و خیلی هنگ میکرد سیستمم برای همین تصمیم به اپدیت گرفتم. تحت ویندوز اپدیت کردم و با موفقیت اپدیت شد اما بعد از ری استارت checksum error داد و بالا نیومد حتی قسمت بایوس هم نمیرفت .clear CMOS هم کردم درست نشد. مادربرد رو به گارانتی بردم ( گارانتی فرایند ) اما زیر بار گارانتی نرفت و گفت نرم افزاریه و گارانتی نمیشه. هیچ نوع ضایعه فیزیکی هم نداره به نوعی میشه گفت به راحتی دبه کردن مثلا یکی از بهترین مادربوردها و گارانتی ها هستش. الان مادربرد چند روزیه دستشونه و احتمالا اگر هم مشکل رو حل کنن یاپول میگیرن یا منت میزارن. در حالی که مثلا گارانتی تعویضه . به نظر شما باید چه کنم ؟کلی هم کارای مشتریا مونده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
براب آپدیت بایوس به سایت شرکت مادربردت برو یا main تو ببر نمایندگی یا گارانتی برای اپدیت مادربرد cd
مادربرد هم نیاز است
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
scw of the world
کاربر شهرسختافزار
شما دقت نکردی من چی گفتم. من گفتم اپدیت کردم تمامی مراحل اپدیت کردنم با توجه به سایت شرکت سازنده بوده. من مشکلم اینه که چرا مادر برد من رو خارج از گارانتی اعلام کردن و گفتن اشکال نرم افزاریه و شامل گارانتی نمیشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط scw برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks