سلام
دوستان من یک مادر برد خوب می خوام که با این سی پیو خوب مچ بشه
یک مادربرد دارم که خیلی من رو اذیت می کنه
بین 150 تا 220 قیمت باشه
هر برندی هم باشه خوبه
ممنون میشم را هنمایی کنید.
با تشکر
کاربر شهرسختافزار
سلام
دوستان من یک مادر برد خوب می خوام که با این سی پیو خوب مچ بشه
یک مادربرد دارم که خیلی من رو اذیت می کنه
بین 150 تا 220 قیمت باشه
هر برندی هم باشه خوبه
ممنون میشم را هنمایی کنید.
با تشکر
شیر کن تا شیر ببینی!
واقعا نپرسیدن عیب نیست ندونستن عیبه
پس عادت کنیم که عادت نکنیم(فکر هم بکنیم)
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط esyoo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظور شما از خوب مچ شدن چیه ؟
اگر مادربرد حداقل دارای 4 فاز و سوکت تغذیه 8 پین باشه نباید در کارهای معمولی مشکلی ایجاد کنه
به هر حال با اینکه با خرید مادربرد گران قیمت زیاد موافق نیستم ولی اگر مادربرد خوب و عمری میخواین این مادربرد تا چند روز دیگه به بازار میاد
Asrock 890FX Deluxe4
890FX%20Deluxe4(m).jpg
قیمتش باید همون حدود 220 باشه
سلام
مادربوردی که معرفی کردید 3 تا اسلوت x16 داره
اگر میشه یه مادربورد با 1 اسلوت x16 با همین مشخصات معرفی کنید
متشکر
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط designme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر مادربرد خوب و خوش قیمت میخواین این برد به قیمت حدود 110 تومن رو پیشنهاد میدم
Asrock 870 Extreme3
870%20Extreme3(m)..jpg
البته این برد هم مثل برد 890 ، تا آخر این هفته یا اول هفته آینده در بازار موجود میشه
کاربر شهرسختافزار
نیما جان شما مادربرد های asrok رو تایید می کنی؟
اگر جای من بودی یک مادربرد پدر مادر دار در رنج 150 تا 220 تومان برای این سی پیو چی پیشنهاد میدادی؟
با تشکر
نیما جان چرا من رو در تماس هات محدود کردی؟!نامحدودم کن
آخرین ویرایش توسط esyoo در تاریخ 11-01-11 انجام شده است
شیر کن تا شیر ببینی!
MR TASH (27-04-11)
asrock مال شرکت asus فقط امکانات اضافی رو برداشته و با قیمت بهتر داده بازاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط esyoo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تقریبا یک چیز تو مایه های toyota , lexus و در ضمن مادر بورد های عالی داره
|
|
کاربر شهرسختافزار
یک مادربرد خوب از msi ,ausus هم معرفی کنید
نهایتا 200 تومان
با تشکر
http://www.msi.com/product/mb/870A-G54.html
اینمادربرد چطور هست؟
شیر کن تا شیر ببینی!
Asus M4A87TD EVO 147برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط esyoo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Asus M4A87TD/USB3 142
این دو مادربرد و مادربرد msi که خودتون معرفی فرمودید به دلیل نداشتن هیت سینک موسفت و استفاده از سوکت 4 پین پاور زیاد به دلم نمیچسبه
ولی بین این 3 تا evo به دلیل استفاده از مدار تغذیه 8 فاز بنظرم انتخاب بهتریه
پینوشت : من کسیو محدود نکردم که نا محدود کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
esyoo (11-01-11), mehrdad_ab (11-01-11), MR TASH (27-04-11), ripek (11-01-11)
کاربر شهرسختافزار
اخه اقا نیما خودت گفتی مدار 8 فاز با سوکت 4 پین ممکنه اسیب جدی بزنه
ضمنا msi 870a-g54 سوکتش 8 پینه
MR TASH (27-04-11)
به دلیل اون در پوش مشکی رنگ سوکتش را ندیدم ، حق با شماست این مدل msi دارای سوکت 8 پینهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alibaba999 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد آسیب هم تا زمانی که شما از پاور خوب استفاده کنید و فشار زیادی به پردازنده نیاورید ( آورکلاک سنگین ) مشکل جدی برای سیستمتون با سوکت 4 پین پیش نمیاد
mehdi_kingma (27-04-11), MR TASH (30-04-11)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks