MR TASH (27-04-11)
کاربر شهرسختافزار
MR TASH (27-04-11)
به دلیل اون در پوش مشکی رنگ سوکتش را ندیدم ، حق با شماست این مدل msi دارای سوکت 8 پینهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alibaba999 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد آسیب هم تا زمانی که شما از پاور خوب استفاده کنید و فشار زیادی به پردازنده نیاورید ( آورکلاک سنگین ) مشکل جدی برای سیستمتون با سوکت 4 پین پیش نمیاد
mehdi_kingma (27-04-11), MR TASH (30-04-11)
|
|
کاربر شهرسختافزار
منظور از این فشار سنگین مثلا چقدره؟
ما 2 مدل فشار داریمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alibaba999 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یکی اینکه زیر نیتروژن مایع پردازنده را تا مثلا 6 گیگاهرتز با ولتاژ بالای 1.6 ولت آورکلاک کنید
و دومی اینکه برای ساعتها یا روزهای متمادی پردازنده زیر بار 100% ( مثلا رندر ) قرار بگیره
MARINE (29-04-11), mehdi_kingma (29-04-11), mehrdad_ab (28-04-11), MR TASH (30-04-11)
کاربر شهرسختافزار
msi یه مدل داره به اسم نظامی که میگن تا 15 سال عمر میکنه.
در ضمن بهتر نیست مادربوردی که می خری قابلیت ساپورت am3+ را هم در اینده داشته باشه ؟
البته Asrock خوش قیمت ترین و با کیفیت ترین بردها رو داره تولید میکنه که به گذشت زمان این شرکت از سطح پایین و تا سطح پیشرفته مادربرد به بازار عرضه کرده که این خیلی عالیه چون اگر این مادربرد بتونه جا خودش رو محکم کنه قیمت ها دیگر مادربردها افت خواهد کرد. فقط تنها چیزی که من منتظرش هستم اینه که این شرکت اعلام کنه با اپدیت بایوس کدام مادربردش می تونیم از بلدوزر استفاده کنیم. باور کنید اگر این کارو بکنه من 100% و به امید خدا این مادربرد را خواهم خرید.
تا اونجائی که متوجه شدم حدس میزنم پردازنده های بلدوزر با 2 حالت مختلف به بازار عرضه میشنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MR TASH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سری اول (fx) که با ترکیب سوکت قبل که قابل نصب روی مادربردهای am3 با آپدیت بایوس هستند
و سری llano که دارای گرافیک کارت قدرتمندی هستند با پایه های ضخیم که زیف سوکت جدیدی طلب میکنند
به هر حال به جهت باد نکردن مادربردهای موجود روی دست فروشندگان و شرکتها ، اطلاعات شفافی در دسترس نیست به همین دلیل به دوستانی که عجله ندارند پیشنهاد میکنم تا جائی که امکان داره صبر کنند
designme (30-04-11), MARINE (30-04-11), mehrdad_ab (30-04-11), moslem47 (01-05-11), roben (12-06-11)
crosshair 4 formula توی سایت اسوس یک بایوس برای تبدیل کردن مادربورد به AM3+ داره ، از یکسری قبل با بایوس ساپورت رمش از 1800 به 2000 رسید (که البته در مقایسه با امروزی ها کمه ولی چند نفر رم بالای 2000 میزارن؟)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moslem47 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اور کلاک رو خوب جواب میده فقط یک خورده قیمتش بالاس
مادربورد قطعه ای آینده سازه ارزش هزینه رو داره
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks