نیما جان شما مادربرد های asrok رو تایید می کنی؟
اگر جای من بودی یک مادربرد پدر مادر دار در رنج 150 تا 220 تومان برای این سی پیو چی پیشنهاد میدادی؟
با تشکر
نیما جان چرا من رو در تماس هات محدود کردی؟!نامحدودم کن
کاربر شهرسختافزار
نیما جان شما مادربرد های asrok رو تایید می کنی؟
اگر جای من بودی یک مادربرد پدر مادر دار در رنج 150 تا 220 تومان برای این سی پیو چی پیشنهاد میدادی؟
با تشکر
نیما جان چرا من رو در تماس هات محدود کردی؟!نامحدودم کن
آخرین ویرایش توسط esyoo در تاریخ 11-01-11 انجام شده است
شیر کن تا شیر ببینی!
واقعا نپرسیدن عیب نیست ندونستن عیبه
پس عادت کنیم که عادت نکنیم(فکر هم بکنیم)
MR TASH (27-04-11)
|
|
asrock مال شرکت asus فقط امکانات اضافی رو برداشته و با قیمت بهتر داده بازاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط esyoo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تقریبا یک چیز تو مایه های toyota , lexus و در ضمن مادر بورد های عالی داره
رضا جان ازراک الان 2-3 ساله که دیگه زیر مجموعه asus نیست و کاملا مستقل شدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza.amd برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همونطور که قبلا هم توضیح دادم و پیشبینی کرده بودم در حال حاضر داره میره که با بزرگان مادربردساز سر شاخ بشه
به این مادربرد نگاه کنید
Fatal1ty%20P67%20P&#.jpg
این هم مشخصاتش
http://www.asrock.com/mb/overview.as...Specifications
خازنها که تماما پلیمر حالت جامد ژاپنی با روکش طلا هستند
16 فاز هم pwm داره پردازنده رو تغذیه میکنه
طراحی برد بخصوص فاصله اسلت اول و دوم pci-e بر خلاف اکثر مادربردهای بازار عالیه ( 3 اسلت فاصله )
هیت سینک قسمت تغذیه هم که مشخصا براش سنگ تمام گذاشته شده
Fatal1ty%20P67%20P&#.jpg
امکانات اضافه مانند 2 تا لن گیگا بیت ، esata ، esata ، usb3 ، sata3 و ..... همه رو داره
پس چه امکانات اضافه روی برد حذف شده ؟
من مدل پایین ها رو گفتم در مقایسه با پایین ترین مدل ها .البته منظورم چیپست پایین نیست بلکه چیپست قوی با امکانات معقول مثلا 2 تا لن تو خونه چه کاربردی داره چند نفر استفاده میکنند؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این شرکت مثل همه شرکت ها مدل های خیلی قوی هم داره
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks