nima_hl عزیز آیا این ازراک با سی پی یو من مچ هست منمنون میشم اگر نظرتون رو راجع به سی پی یو بدید و بگید چند هسته ای هست؟AM3 - Athlon II X3 440 - 3.0GHz
این مین رو از کجا تهیه کنم؟ فکر نکم در هیچ فروشگاهی باشه
کاربر شهرسختافزار
nima_hl عزیز آیا این ازراک با سی پی یو من مچ هست منمنون میشم اگر نظرتون رو راجع به سی پی یو بدید و بگید چند هسته ای هست؟AM3 - Athlon II X3 440 - 3.0GHz
این مین رو از کجا تهیه کنم؟ فکر نکم در هیچ فروشگاهی باشه
|
|
همانگونه که از نام این پردازنده مشخص هستش (x3) پردازنده دارای 3 هسته میباشد و به قول شما با مادربرد ازراک هم کاملا مچه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mona37 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پردازنده بدی نیست و نسبت به قیمتش کارائی خوبی داره
اگر تهران تشریف دارید این مادربرد در مرکز کامپیوتر ولیعصر و ایران به وفور یافت میشه و اگر شهرستان هستید با تماس با شرکت شاب میتونید آدرس نزدیکترین نمایندگی رو بگیرید
کاربر شهرسختافزار
سلام
سوال آخر: من چیزی از کراس فایر وکلا از سخت افزار نمیدونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میخواست بپرسم با گرافیک giga 9400GT و این مین ارزاک برای بازی چیز دهن گیری از آب در می آید؟
ببخشید یه سوال دیگه!!! قیمت این چنده؟ Asrock 890fx deluxe3
از وقتی که برایم گذاشتید نهایت تشکر را دارم موفق باشید
آخرین ویرایش توسط mona37 در تاریخ 21-09-10 انجام شده است
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mona37 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گرافیک 9400 برای بازیهای امروزی ضعیف هستش و نمیتونید با کیفیت خوب بازیها رو باهاش انجام بدین . این مطلب ارتباطی با انتخاب مادربرد نداره
قیمت مادربرد 890 حدود 190 تومنه
mona37 (21-09-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks