سلام
من یک گرافیک Pality GT9500 دارم که فکر کنم نوع حافظش DDR2 هست. میشه اون رو روی یک مادربرد که از رم DDR3 پشتیبانی میکنه نصب کرد؟
کاربر شهرسختافزار
سلام
من یک گرافیک Pality GT9500 دارم که فکر کنم نوع حافظش DDR2 هست. میشه اون رو روی یک مادربرد که از رم DDR3 پشتیبانی میکنه نصب کرد؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
بله عزیز میشه
mehrdad_ab (05-05-13), nice_2000 (06-05-13), nima_hl (06-05-13)
کاربر شهرسختافزار
واقعا میشه؟؟؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kambiz afshar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چه چیزی باعث میشه که یک کارت گرافیک توسط مادربرد ساپورت نشه؟ همه هم که معمولا PCI-E هستن.
کاربر شهرسختافزار
اگر مادربرد شما از رم dd3 پستیبانی کنه یعنی حتما pci express پستیبانی میکنه پس مشکلی نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nice_2000 (06-05-13)
عضو VIP شهرسختافزار
لزوم ساپورت شدن pciEX ، ساپورت رم DDR3 نیست . نصف مادربردهای بنده DDR2 با اسلات PciEX هستند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kambiz afshar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
بله مهرداد جان همین طوره من گفتم که خیالش راحت باشه یعنی مادر بورد ddr3 مشکلی با pci نداره
nice_2000 (09-05-13)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks