سلام دوستان
ی موضوعی چند وقته مغزمو درگیر خودش کرده
برای مثال گرافیک 9500gt قیمت حدود 200تومن داره و گرافیک gt 610 حدود 500 هست(طبق گقته سایت user benchmark)
ولی از نظر قدرت حدود یک دیگر هستند :|
داستان اینا چیه؟
اگه میشه یکی راهنمایی کنه خیلی ممنون
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان
ی موضوعی چند وقته مغزمو درگیر خودش کرده
برای مثال گرافیک 9500gt قیمت حدود 200تومن داره و گرافیک gt 610 حدود 500 هست(طبق گقته سایت user benchmark)
ولی از نظر قدرت حدود یک دیگر هستند :|
داستان اینا چیه؟
اگه میشه یکی راهنمایی کنه خیلی ممنون
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdikamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
9500 gt یک کارت از رده خارج و حدودا برای 10 سال پیش هست . و از دایرکت ایکس 10 پشتیبانی میکنه پس اصلا مناسب بازی ها نیست
کارت 610 هم یک کارت پایه هست . یعنی جایگزین آنبرد و برای گیم ساخته نشده است .فقط جدیدتر و به طبع کم مصرف تر هست .
mahdikamali (18-03-20)
همین کارت گرافیگ 9500GT کی میگی ""برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدرده خارج و حدودا برای 10 سال پیش هست . و از دایرکت ایکس 10 پشتیبانی میکنه پس اصلا مناسب بازی ها نیست""
GTA v رو در تنظیمات پایین بدون لگ اجرا کرد
البته چون از DX11 ساپورت نمیکنه ارزش خرید نداره.
فعلا با این وضعیت دو کارت گرافیک هستن ک عالی هستن که هر دوشون رو من داشتم و تست کردم, و بازی های فعلی رو در حد تنظیمات متوسط و رو به پایین اجرا میکنن
یکیAMD R7 360 v2 هست
یکی دیگه GTX 750 ti
أَميرِالمُؤْمِنين عليه السلام:لا تَتْرُكُوا الأمْرَ بِالْمَعرُوفِ وَ النَّهىَ عَنِ الْمُنكَرِ فَيُـوَلّى عَلَـيْكُمْ أَشْـرارُكُـمْ ثُمَّ تَدْعُونَ فَلا يُستَجابُ لَكُمْ.
امر به معروف و نهى از منكر را ترك نكنيد زيرا در اين صورت افراد نادرست برشما مسلط مى گردند آنگاه دعا مى كنيد و دعايتان مستجاب نمى شود.
کاربر شهرسختافزار
پس با این حساب کودومش بهتره؟
توضیحات هم رو بخونید .کامل توضیح دادم . از نظر من هیچکدام ارزش هزینه کردن ندارد . اگر برای یک راه حل موقت در نظر دارید جیفورس 610برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdikamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mahdikamali (18-03-20), SajjadKhati (18-03-20)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks