سلام دوستان
ی موضوعی چند وقته مغزمو درگیر خودش کرده
برای مثال گرافیک 9500gt قیمت حدود 200تومن داره و گرافیک gt 610 حدود 500 هست(طبق گقته سایت user benchmark)
ولی از نظر قدرت حدود یک دیگر هستند :|
داستان اینا چیه؟
اگه میشه یکی راهنمایی کنه خیلی ممنون
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان
ی موضوعی چند وقته مغزمو درگیر خودش کرده
برای مثال گرافیک 9500gt قیمت حدود 200تومن داره و گرافیک gt 610 حدود 500 هست(طبق گقته سایت user benchmark)
ولی از نظر قدرت حدود یک دیگر هستند :|
داستان اینا چیه؟
اگه میشه یکی راهنمایی کنه خیلی ممنون
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdikamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
9500 gt یک کارت از رده خارج و حدودا برای 10 سال پیش هست . و از دایرکت ایکس 10 پشتیبانی میکنه پس اصلا مناسب بازی ها نیست
کارت 610 هم یک کارت پایه هست . یعنی جایگزین آنبرد و برای گیم ساخته نشده است .فقط جدیدتر و به طبع کم مصرف تر هست .
mahdikamali (18-03-20)
همین کارت گرافیگ 9500GT کی میگی ""برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدرده خارج و حدودا برای 10 سال پیش هست . و از دایرکت ایکس 10 پشتیبانی میکنه پس اصلا مناسب بازی ها نیست""
GTA v رو در تنظیمات پایین بدون لگ اجرا کرد
البته چون از DX11 ساپورت نمیکنه ارزش خرید نداره.
فعلا با این وضعیت دو کارت گرافیک هستن ک عالی هستن که هر دوشون رو من داشتم و تست کردم, و بازی های فعلی رو در حد تنظیمات متوسط و رو به پایین اجرا میکنن
یکیAMD R7 360 v2 هست
یکی دیگه GTX 750 ti
من تازه فهمیده ام که این چشم ها برای ندیدن،این گوش ها برای نشنیدن،این زبان برای سکوت ،و این دل برای صبوری خلق شده،تا ثانیه های آخری که هستی...(اللهم صلی علی محمد وال محمد)
کاربر شهرسختافزار
پس با این حساب کودومش بهتره؟
توضیحات هم رو بخونید .کامل توضیح دادم . از نظر من هیچکدام ارزش هزینه کردن ندارد . اگر برای یک راه حل موقت در نظر دارید جیفورس 610برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdikamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mahdikamali (18-03-20), SajjadKhati (18-03-20)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks