nنقل قول:
Micron جان از شما هم ممنون ولی من چون 9850 ساخت آخر این سال یعنی 2008 هست و جدیده بیشتر قبولش دارم. :wink:
Printable View
nنقل قول:
Micron جان از شما هم ممنون ولی من چون 9850 ساخت آخر این سال یعنی 2008 هست و جدیده بیشتر قبولش دارم. :wink:
تو این صفحه که بنچمارکهای سال 2007 Q6600 توی بازی Prey با اختلاف 6fps نسبت به Athlon 64 x2 6000 اجرا کرده و البته با اختلاف 1fps نسبت به Athlon 64 x2 6400 یعنی Phenom 9850 از Athlon 6000 , 6400 کمتره ؟؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
من زیاد نگشتم که دقیقا بین 6400+ و 9850 ببینم کدوم بهتره ، ولی میدونم که Phenom 9600+ حدود 13.5 درصد ضعیف تر از Q6600 هست ، اینم لینک :نقل قول:
و همچنین این رو هم ببین :کد:http://www.tomshardware.com/reviews/spider-weaves-web,1728-22.html
کد:http://www.tomshardware.com/reviews/spider-weaves-web,1728-21.html
ضمنا این 3 تا بنچمارک رو هم نگاه کن :
حالا نظر خودت چیه ؟!
در کل q6600 اینتل از phenom9850 قویتره
Phenom ES 2.6 چیه دیگه ؟
کاری به قوی تر بودن گزینه ای ندارم ولی این مقایسه درست نیست. یک مدل Engineering Sample نباید با بقیه مدلها برای تصمیم گیری مقایسه بشه!
حالا کدوم مدلها engineering sample هست.کسی نگفت این
Phenom ES 2.6 چیه؟اصلا Phenom 9850 درکل خوب هست یا نه؟
Phenom ES یعنی همون مدل Engineering Sample ...
نقل قول:نقل قول:من زیاد تو این بحث رقابت بین AMD و INTEL شرکت نمیکنم چون سرانجام نداره.ولی صحبت های این آقا برام خییلی جالبه انگار ماهیانه از اینتل پول میگیره بیا تو شهر سخت افزار تبلیغ کنه:1. (27):.نقل قول:
دوست عزیز این دوشرکت با هم رقیبا از هم دیگه هم کم نمیارن یه مدت AMD تو سرعت میفته جولو یه مدت INTEL به عنوان یه قطعه فروش و یه دوست میگم خودت رو درگیر رغابت این هانکن.همیشه اونیکه کارت رو راه میندازه استفاده کن INTEL دوست داری خوب برو استفاده کن حالشم ببر چرا میای اینجا جدال راه میندازی؟:gasp:
العان من خودم دارم از یه AMD Sempron LE-1100 استفاده میکنم در صورتی که هم میتونم AMD Phenom 9850 داشته باشم هم INTEL Core2 Q6600 داشته باشم ولی همون Sempron کارم رو راه میندازه برایه چی الکی یه CPU قویتر استفاده کنم الکی پول اضافه بدم.