پاسخ: کمک در مورد سیستم AMD ساپرت!
احمد آقا اینم لیست قطعات سیستم :
Mainboard:ASUS P5K Deluxe
CPU:E2180
RAM:OCZ Reaper HPC 2GB 1066 Dual Channel
VGA:Inno3d 9600GT OC
Power:580 Green Real
HDD:200 SAM
راستی تستیدم مینو یه جورایی مشکل سره رمه چون یه دفعه رم ها رو جا به جا کردم سیستم هم اور میشد مثل اولش هم کاملا سالم بود ولی نمیدونم چه کار کردم که از ساعت 7 بعد از ظهر تا حالا هر چی جای رم رو عوض میکنم و Single و دوال میکنم مثل اونموقعه درست نمیشه !!
ولش کن بابا با دیجیتال تماس میگیرم سرو تشو بهم میارم
من که نمیتونم 100 تا قطعه عوض کنم که مین درست کار کنه !
با تشکر.:11():
من زیاد تو فروم نمیام حال حوصله کل کل کردنم ندارم:آره الانم میگی لعنت بر AMD واسه همینه تو 2صفحه پیش دنبال AMD میگشتی.Q6600 مال زمان تیر کمون شاه کی میتونه به پای Phenom 9700 برسه چه برسه 9850:great:
نقل قول:
من زياد تو فروم نميام حال حوصله کل کل کردنم ندارم:آره الانم ميگي لعنت بر AMD واسه همينه تو 2صفحه پيش دنبال AMD ميگشتي.Q6600 مال زمان تير کمون شاه کي ميتونه به پاي Phenom 9700 برسه چه برسه 9850
آخه چرا وقتي اطلاعاتتون درباره ي اينتل کامل نيست حرف در موردش ميزنيد .:whistle:
یه حرفی میزنی خنده دار آخه جدید بودن CPU چه ربطی داره به خوب بودنش !:1. (27):
من اون موقعه که قرار بود AMD بگيرم هرچي CPU AMD بود با هم رده ي اينتليش مقايسش کردم ديدم که اصلا به هيچ وجح AMd بازده نداره حتي Q9550 يا 9770 يا 9850 .
و خيلي جالب بود مادر برد بدرد بخور واسش تو ايران نتونستم پيدا کنم !
و يک 2180 اينل با اور راحت 6400 را ميزاره تو جيب سمت چپ يا جيب پشتيش يادم نيست حالا .
اين که چيزي نيست 6400 قيمتي معادل 165 داره حدودا خوب حالا 8400 اينتل 175 هست که اگه اونو با اين تو حالت معمولي مقايسه کنيد از 6400 کلي جلو تره و اگه اورش کنيد ديگه بايد بره با باباش بياد يعني با Q مقايسش کرد.:yes:
مهدي جان شما يه چيزي بگو اين آقاي مهترم روشن بشن .:1. (38):
نقل قول:
احمد آقا اینم لیست قطعات سیستم :
Mainboard:ASUS P5K Deluxe
CPU:E2180
RAM:OCZ Reaper HPC 2GB 1066 Dual Channel
VGA:Inno3d 9600GT OC
Power:580 Green Real
HDD:200 SAM
راستی تستیدم مینو یه جورایی مشکل سره رمه چون یه دفعه رم ها رو جا به جا کردم سیستم هم اور میشد مثل اولش هم کاملا سالم بود ولی نمیدونم چه کار کردم که از ساعت 7 بعد از ظهر تا حالا هر چی جای رم رو عوض میکنم و Single و دوال میکنم مثل اونموقعه درست نمیشه !!
ولش کن بابا با دیجیتال تماس میگیرم سرو تشو بهم میارم
من که نمیتونم 100 تا قطعه عوض کنم که مین درست کار کنه !
به دیجیتال ربطی نداره چون تو دفترچه ی مینبر راهنمای استفاده از چه رم هایی برای این مینبرد هست که بیشترین سازگاری را با مین داره! و آن ها میگن خوب موقعه ی خرید رم دفترچه را مطالعه میکردی !!!:whistle:
و منم تصمیم گرفتم که رم را عوض کنم و ترنسد بگیرم اگه نشد Super Talent !:1. (38):
شما داری این CPu ها رو با سری Athlon مقایسه میکنی عزیز دلم.برو مدلهای Phenom رو ببین:whistle:. هیف که Phenom9850 ساخت 2008 هست و بنچمارکش هنوز نیست وگرنه گفته من تصحیح میشدونمیخاد بحث رو ادامه بدیم واسه آرامش تاپیک بهتره :yes:
نقل قول:
شما داری این CPu ها رو با سری Athlon مقایسه میکنی عزیز دلم.برو مدلهای Phenom رو ببین:whistle:. هیف که Phenom9850 ساخت 2008 هست و بنچمارکش هنوز نیست وگرنه گفته من تصحیح میشدونمیخاد بحث رو ادامه بدیم واسه آرامش تاپیک بهتره :yes:
آخه كجاي دنيا ميان CPU هاي 2 هسته اي را با 3 و 4 هسته اي رقيبش مقايسه ميكنن !
آقاي آرمان شما يه چيزي بگو !
با تشكر..:11():
دوست عزیز فارسی بنویسید لطفا ، فارسی نویسی قانونه .
:give_rose:
نقل قول:
دوست عزیز فارسی بنویسید لطفا ، فارسی نویسی قانونه .
:give_rose:
hatman ye moshkeil dashtam ke intori minevisam :1. (28):
man asab namoonde baram windosam vista hast virus gerefte shode mesle 98 har kari mikhay anjam bedi eror mide hata my computer ra bekhay baz koni alan ham be bad bakhti conect shodam
tanks . :11():
حسام جانم بهتره این صفحه ها رو یک نگاه بندازی :great: این صفحه ها آخرین رکوردهای جهان در دو پردازنده 8400 و 9850 است این رو هم بگم در اصل باید 9850 رو با 9550 یا 9450 مقایسه کنیم اما ...
بالا خره يه نفر پيدا شد كه به اين آقا بگه كه AMD بازده نداره و به لعنت خدا نميارضه !
امير جان واقعا گل كاشتي جا داره كه يك تشكر ويژه از شما بكنم !:give_rose::11():
با تشكر.
ویرایش شد !