برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black dragon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black dragon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدمن زیاد تو این بحث رقابت بین AMD و INTEL شرکت نمیکنم چون سرانجام نداره.ولی صحبت های این آقا برام خییلی جالبه انگار ماهیانه از اینتل پول میگیره بیا تو شهر سخت افزار تبلیغ کنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black dragon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز این دوشرکت با هم رقیبا از هم دیگه هم کم نمیارن یه مدت AMD تو سرعت میفته جولو یه مدت INTEL به عنوان یه قطعه فروش و یه دوست میگم خودت رو درگیر رغابت این هانکن.همیشه اونیکه کارت رو راه میندازه استفاده کن INTEL دوست داری خوب برو استفاده کن حالشم ببر چرا میای اینجا جدال راه میندازی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
العان من خودم دارم از یه AMD Sempron LE-1100 استفاده میکنم در صورتی که هم میتونم AMD Phenom 9850 داشته باشم هم INTEL Core2 Q6600 داشته باشم ولی همون Sempron کارم رو راه میندازه برایه چی الکی یه CPU قویتر استفاده کنم الکی پول اضافه بدم.
Bookmarks