آخه چرا وقتي اطلاعاتتون درباره ي اينتل کامل نيست حرف در موردش ميزنيد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط H3$AM برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه حرفی میزنی خنده دار آخه جدید بودن CPU چه ربطی داره به خوب بودنش !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من اون موقعه که قرار بود AMD بگيرم هرچي CPU AMD بود با هم رده ي اينتليش مقايسش کردم ديدم که اصلا به هيچ وجح AMd بازده نداره حتي Q9550 يا 9770 يا 9850 .
و خيلي جالب بود مادر برد بدرد بخور واسش تو ايران نتونستم پيدا کنم !
و يک 2180 اينل با اور راحت 6400 را ميزاره تو جيب سمت چپ يا جيب پشتيش يادم نيست حالا .
اين که چيزي نيست 6400 قيمتي معادل 165 داره حدودا خوب حالا 8400 اينتل 175 هست که اگه اونو با اين تو حالت معمولي مقايسه کنيد از 6400 کلي جلو تره و اگه اورش کنيد ديگه بايد بره با باباش بياد يعني با Q مقايسش کرد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهدي جان شما يه چيزي بگو اين آقاي مهترم روشن بشن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks