دوست عزیز شما میتونی AMD Phenom که سه هسته ای هستش بگیری.هم از ddr2 1066 ساپورت میکنه هم از سیستمی که الان داری قوی تره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز شما میتونی AMD Phenom که سه هسته ای هستش بگیری.هم از ddr2 1066 ساپورت میکنه هم از سیستمی که الان داری قوی تره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
امیر جان به خدا عصاب نمونده واسم !
از موقعه ای که با E8400 اور کردم دیگه سیستمه قاتی برای روشن کردنش به قلت کردن می افتی تا تصویر بده باید 100 دفعه روشن خاموش کنیش !
منم با همشهریم صحبت کردم قراره CPU را 160. برداره و فکر کنم مشکلش فقط تو مینبرد منه تو مین دیگه راحت کار میکنه !
راستی دیگه CPU من تو این مین خسته شده و اور هم نمیشه تازه Downclock هم میشه همین الان اینطوره :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و من تصمیم گرفتم که با E2180 حلش کنم اگه نشد AMD جمع کنم !!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید از روی بد بختی
حالا فردا میرم و E8400 را میدم و E2180 میگیرم و باش کار میکنم اگه باز مشکل داشت مثل این دیگه میرم سراغ AMD با چیپ Nvidia !
سوال را یادتون نره جواب بدید !
با تشکر .
عجله کار شیطونه عزیز شما پیام خصوصیت رو چک کن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Overclocker (06-07-08)
کاربر شهرسختافزار
بیا Yahoo
با تشکر.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
من تونستم اینها را پیدا کنم در بازار هم هست :
MAIN:M3A32-MVP Deluxe 245000 rayansaba
&
M2N SLi Deluxe 165000 rayansaba
و Cpu هم به غیر از این 2 تا هیچیزی راسه کاره من نیست !:
Athlon X2 6000 153000
&
Phenome 9550 182000
قیمت ها مله رایان صبا هست من هر کدوم را 10 تومان ارزونتر گیر میارم
حالا کدومو بگیرم اول مین را مشخص کنید بعد میرم سراغ CPU
Cpu هم اگه مدلی هست که هم سطح E2180 بگید که با اور به E8400 برسه !
9550 را تا چه حدی که ولتاژ از 1.4 بالا تر نره میشه اور کرد چه فرکانسی Core ؟
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 06-07-08 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
فکر کنم باید برم تو خیابون و خرخره ی یک نفر را بگیرم و بگم بیا به سوال ما جواب بده !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من تصمیم گرفتم که M3A32-MVP Deluxe بگیرم و CPU هم موندم که 2 هسته ای یا 3 یا 4 بگیرم با توجه به P/P و اورکلاک پذیریش ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نمونه اش این 3 تا هستن :
1:Athlon 64 x2 6000 or 6400
2:Phenome 8450 x3
3:Phenome 9550 x4
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ؟
یه نظری بدهید بد نیست ها مارا خوشحال میکنید .!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks