من یک سی پی یو 6550اینتل بافرکانس2.3GH.zدارم سیستم من بر پایه DDR2است رم سیستم من 4گیگ با فرکانس800مگاهرتز ومادربورد سیستم گیگابایتP41-ES3Gاست وبا هارد 500گیگابایت وسترن دیجیتال برای افزایش سرعت سیستم کدام قطعه را باید تعویض کرد
کاربر شهرسختافزار
من یک سی پی یو 6550اینتل بافرکانس2.3GH.zدارم سیستم من بر پایه DDR2است رم سیستم من 4گیگ با فرکانس800مگاهرتز ومادربورد سیستم گیگابایتP41-ES3Gاست وبا هارد 500گیگابایت وسترن دیجیتال برای افزایش سرعت سیستم کدام قطعه را باید تعویض کرد
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pedi302 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز ، کانفینگ سیستم در حالت خوبی هست ، اما با توجه به اینکه بر پایه پلتفرم 775 هست ، پیشنهاد می کنم تغییراتی رو اعمال نکنید و اگر قصد آپگرید رو دارین ، از پلتفرم جدید سندی بریج استفاده بفرمائین که لازمش تعویض مادربرد-رم و پردازنده هست و در صورت نیاز پاور .
پ.ن:
برای مقداری تغییر میتونید سیستم رو آورکلاک کنید و در صورت نیاز و کشش سیستم برای فرکانس های بالاتر یک کولر مجزا خرید بفرمائین.
موفق باشین
P A R H A M (27-11-11)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks