دوست عزيز ، همين الان پردازنده هاي Intel Core i7 وارد بازار شده اند كه مادربوردهاش بالاي 350000 تومان هست. اونوقت شما مي خواي يه مادربورد 80000 توماني بخري كه تا چند سال ساپورتت كنه!!! شما فكر كردي اگه پول بيخود بدي و RAM DDR3 بخري اين باعث مي شه كه ديگه تا مدتها نخواي سيستمت رو عوض كني!؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط v_civil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جهت اطلاع شما بگم كه RAM DDR3 هاي فعلي از نظر Lateny Time و كلا تايمينگ هنوز از DDR2 ها عقب هستند. قيمتهاي گزافي هم دارن. ضمنا چيپ ست مادربورد و پردازنده شما اگر با DDR3 هم سرعت نباشه هيچ لطفي نداره كه پول زيادي بديد.
نهايتا مطمئن باشيد هر مادربورد DDR3 بخريد كه DDR2 هم ساپورت كنه ، اگر يه زماني هم روش DDR3 بزاريد به هيچ وجه كارآيي واقعي DDR3 رو نخواهيد ديد(حتي اگر پردازنده شما باسش با DDR3 يكي باشه بازم از تمام كارآيي رم استفاده نمي شه)
چيپ Intel P43 بر اساس اظهار خود سايت اينتل(توي سايت www.intel.com مي تونين ببينين) ماكزيمم براي باس 800 رم و 1066 پردازنده طراحي شده. مادربورد Intel DP43TF (مال خودمم همينه) نمونه بارزي از استاندارد اين چيپه(اجازه اوركلاك نمي ده). اما Gigabyte و Asus تونستن با تكنيكهاي ويژه و تبحر خاصي كه در توليد مادربورد دارن اومدن و اين قابليت رو براي پردازنده تا باس 1333 (در حالت عادي) و 1066 رم (در حالت عادي) تغيير دادن و واقعا بدون مشكل هم كار مي كنه و جواب مي ده.
حالا شركت Asrock كه من اصلا قبولش ندارم (در پست قبليم توضيح دادم) و از نظر برند در جهان اصلا قابل قياس با ايسوس و گيگابايت نيست اومده و اصلا سري رم DDR3 به اين چيپ خورونده!!! مطمئنا يك مبدل گذاشته و فركانس رو به نزديكيهاي DDR2 كاهش داده. اصلا اين شركت در برابر Asus و Gigabyte حرفي واسه گفتن نداره. فقط اين فروشندگان هستن كه بخاطر سود بيشتري كه كه اين شركت جهت راه اندازي اين محصول در بازار بهشون ميده ، روي اين مارك و صرفا امكانات بيشترش تبليغ مي كنن.
بازم هر جور خودتون صلاح مي دونين.
اينو بدونيد وقتي RAM DDR3 قيمتش پايين مياد و بورس ميشه كه سري Core i7 بورس بشه و ارزون بشه و اون موقع اگه بخواين آپگريد كنين بايد بخاطر سوكت پردازنده ، مادربوردتونو عوض كنين. پس فعلا مادربورد DDR3 كارآيي نداره. اصلا من تضمين مي كنم كه مادربورد به درد بخور زير 100000 تومان اصلا پيدا نخواهيد كرد.
من بازم به شما GA EP31DS3-L رو پيشنهاد مي كنم كه قيمتشم 89000 تومانه.

Bookmarks